Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ.


"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ", ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ.

ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ, "ΕΦΥΓΕ" ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.  

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ,  ΕΚΦΡΑΖΕΙ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 13.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΑΠΟ ΤΟ Γ΄ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΤΟΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.



Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!


Την ονομαστική μείωση των μισθών από 15% έως 20% και την ταυτόχρονη αύξηση του ωραρίου εργασίας από τις 37 στις 39 ώρες τη βδομάδα απαιτεί το τραπεζικό κεφάλαιο, ζητώντας στην πράξη τον αποκεφαλισμό κάθε μισθολογικού και εργασιακού δικαιώματος προκειμένου να διαμορφώσει ευνοϊκούς όρους που θα οδηγήσουν σε μια νέα περίοδο κερδοφόρας δράσης του.
Τις απαιτήσεις αυτές διατύπωσαν οι τραπεζίτες στη συνάντηση που είχαν με την ΟΤΟΕ στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή νέας Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΚΣΣΕ). Να σημειωθεί ότι οι μειώσεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις μειώσεις που ήδη έχουν γίνει μέσω των επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων.
Σύμφωνα με την πρόταση των τραπεζιτών, η μείωση των μισθών θα επιτευχθεί μέσω της κατάργησης του επιδόματος ισολογισμού, της μείωσης των μισθολογικών κλιμακίων, της δραστικής μείωσης του επιδόματος πολυετίας, της μεταφοράς επιδομάτων (συζύγου, ανθυγιεινό, τοκετού, κατασκηνωτικό και άλλα) από την ΚΣΣΕ στις επιχειρησιακές συμβάσεις. 
Η πρόταση για μείωση των επιδομάτων πολυετίας (ή αλλιώς της ωρίμανσης) με δεδομένο ότι αυτά έχουν παγώσει δείχνει την πρόθεση των τραπεζιτών να διαμορφώσουν από τώρα όρους μείωσης της τιμής της εργατικής δύναμης όχι μόνο για σήμερα αλλά και για την περίοδο που θα ακολουθήσει μετά την κρίση.
Αίτημα που οι τραπεζίτες διατυπώνουν σε μια περίοδο που ήδη ΕΕ-τρόικα-συγκυβέρνηση έχουν ξεκινήσει τη συζήτηση για την οριστική μείωση των επιδομάτων πολυετίας, ακόμα και σε επίπεδο Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.
Πάντως, η μεταφορά επιδομάτων στόχο έχει την υπονόμευση της διαπραγματευτικής δύναμης των εργαζομένων αφού η διαπραγμάτευση μεταφέρεται από τον κλάδο στην επιχείρηση.
Σχετικά με τα θεσμικά ζητήματα οι τραπεζίτες εκτός από την αύξηση του ωραρίου εργασίας ζητάνε «ευλύγιστο» ωράριο λειτουργίας. Αυτό σημαίνει ότι σημερινό ωράριο που είναι 7.45 π.μ. έως 3.15 μ.μ. να γίνει 8 π. μ. έως 6 μ. μ. στο πλαίσιο του οποίου ο κάθε υπάλληλος θα ξεκινά σε διαφορετικές ώρες την εργασία ανάλογα με τις ανάγκες της εργοδοσίας.
Επίσης, ζητάνε κατάργηση των πρόσθετων ημερών αδείας που δίνονται όταν η άδεια λαμβάνεται κατά τη χειμερινή περίοδο, κατάργηση της θεσμοθετημένης βαθμολογικής εξέλιξης των ταμιών, κατάργηση του τριτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, κατάργηση της διάταξης για την απορρόφηση των απολυμένων από ξένες τράπεζες, κατάργηση της βαθμολογικής και μισθολογικής εξέλιξης των συνδικαλιστών. 
Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί το εξής: η βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη των συνδικαλιστών που έχουν συνυπογράψει εργοδοσία και δυνάμεις του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού είναι ουσιαστικά ένας μηχανισμός εξαγοράς των συνδικαλιστών (ενώ οι συνδικαλιστές είναι αποσπασμένοι για κάποιες θητείες στο συνδικαλιστικό φορέα τους η εργοδοσία τους δίνει βαθμούς και επιδόματα βαθμών!). Τη ρύθμιση αυτή εξαρχής έχουν καταγγείλει οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις και ουδέποτε έχουν χρησιμοποιήσει.
Από τη μεριά της η πλειοψηφία της ΟΤΟΕ ζήτησε να αποσυρθούν οι προτάσεις που αφορούν τα θεσμικά ζητήματα ενώ για τα οικονομικά έδειξε τη διάθεση να τα συζητήσει. Δηλαδή αποδέχεται την ουσία τους που είναι η δραστική μείωση των μισθών.
Από τη μεριά των ταξικών δυνάμεων, του «Αγωνιστικού Μετώπου», η Αλ. Μπαλού κατήγγειλε τις προτάσεις των τραπεζιτών στο σύνολό τους, σημείωσε ότι τινάζουν στο αέρα την ΚΣΣΕ και καταργούν την έννοια του κλάδου. Για τις ταξικές δυνάμεις η πρότασή των τραπεζιτών επιστρέφεται ως απαράδεκτη και όσο περνά από το χέρι τους θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μην περάσει. Με βάση τα παραπάνω η μάχη για τη διεκδίκηση ΚΣΣΕ είναι φανερό ότι πρέπει να περάσει στα χέρια των ίδιων των εργαζομένων.
.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013


ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!


Η προσπάθεια του υπουργού Εργασίας να μπαλώσει τις προκλητικές δηλώσεις του Γ.Γ του υπουργείου Οικονομικών, ότι είναι υψηλός ο κατώτατος μισθός των 586 ευρώ μεικτά και των 511 ευρώ μεικτά για νέους έως 25 ετών(!), δεν αλλάζει την ουσία. 

Οτι η κυβέρνηση, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση της χασούρας κερδών των μεγαλοεπιχειρηματιών λόγω οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης και να σώσει το κεφάλαιο από τις καταστροφικές της συνέπειες, είναι έτοιμη να καταστρέψει ολοκληρωτικά την εργατική τάξη. 

Να θυμίσουμε ότι σε ανύποπτο χρόνο σύνδεσμοι των βιομηχάνων απαιτούσαν 300 ευρώ μισθό. Αλλωστε, η κυβέρνηση είναι έτοιμη, προκειμένου να προσελκύσει επενδύσεις, να δημιουργήσει τις ευνοϊκότερες συνθήκες εκμετάλλευσης των εργατών. Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι αυτές οι δηλώσεις έρχονται τη στιγμή που λήγουν πολλές κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις και ενώ οι μεγαλοεπιχειρηματίες απαιτούν να ισοπεδωθούν οι μισθοί στο ύψος του κατώτατου, που η κυβέρνηση θα καθορίζει με νόμο. 

Ολα αυτά φανερώνουν και το γιατί η κυβέρνηση θέλει ουσιαστικά να καταργήσει το δικαίωμα στην απεργία, αλλά να παρέμβει και στο συνδικαλιστικό κίνημα αλλάζοντας τη δομή και τη λειτουργία του ώστε να το σμπαραλιάσει. Και σ' αυτό έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος οι ανυπόληπτες ηγεσίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, στρώνοντας το έδαφος της ταξικής υποταγής. 

Το λόγο έχει η εργατική τάξη! Να δώσει ενιαία ταξική απάντηση με αγώνα για την απόκρουση και την ανατροπή της πολιτικής που τη θυσιάζει στο βωμό των κερδών του κεφαλαίου.
.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΚΗ!


Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, που οδηγήθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την κινητοποίηση που πραγματοποίησαν για το Ασφαλιστικό στο υπουργείο Εργασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτή τη φορά ο λόγος της αναβολής ήταν ότι δεν προσήλθαν στο δικαστήριο - για δεύτερη φορά (!) - οι μάρτυρες κατηγορίας, βάσει των καταθέσεων των οποίων έγινε η παραπομπή των συνδικαλιστών, στο πλαίσιο της προσπάθειας της συγκυβέρνησης να προβοκάρει και να χτυπήσει το ταξικό εργατικό κίνημα.
Πλέον, η δίκη ορίστηκε για τις 12 Ιούνη.
.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ.





































ΔΙΚΗ 35 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Σήμερα διαδηλώνουμε ενάντια στην ποινικοποίηση των αγώνων!


«Να δείξουμε εμείς μηδενική ανοχή στους σχεδιασμούς της μεγαλοεργοδοσίας και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που μας θέλουν σύγχρονους σκλάβους χωρίς δικαιώματα, επιβάλλοντας την εξαθλίωση με ποινικοποίηση των αγώνων, τρομοκρατία, συκοφαντία, καταστολή. Αυτό είναι το δόγμα "νόμος και τάξη" της κυβέρνησης»!


Αυτό το κάλεσμα απευθύνει το ΠΑΜΕ στην εργατική τάξη, μπροστά στη συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης που οργανώνει σήμερα Τρίτη, στις 8.30 π.μ., στο Πεδίον του Άρεως και την πορεία στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου θα δικαστούν 35 στελέχη του ταξικού κινήματος. 

Οι 35 συνδικαλιστές οδηγούνται στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά την κυβερνητική καταστολή και την προβοκάτσια που στήθηκε σε βάρος τους, με αφορμή την παρέμβασή τους στο υπουργείο Εργασίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ την Παρασκευή για τη σημερινή κινητοποίηση καλεί «τα σωματεία και τους εργαζόμενους να δηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στους διωκόμενους συνδικαλιστές, να καταδικάσουν την κυβερνητική καταστολή και τον αυταρχισμό με μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 20 Φλεβάρη. 
Να πάρουν μέτρα για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία της. Ο δρόμος της ταξικής ενότητας και οι μεγάλοι λαϊκοί αγώνες μπορούν να αναχαιτίσουν μέτρα, να σπάσουν την τρομοκρατία της κυβέρνησης των μονοπωλίων. Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, το δίκιο του λαού»!

- Μετά από πρόταση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε για την Τρίτη 3ωρη στάση εργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.)

- Πανεργατική 4ωρη στάση εργασίας (7 π. μ. - 11 π.μ.) αποφάσισε και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

Επίσης:
- Τα Εργατικά Κέντρα Πειραιά και Λαυρίου κάνουν στάση εργασίας 7 π.μ. - 11 π.μ.

- Η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, κάνει 4ωρη στάση εργασίας από την αρχή της πρωινής βάρδιας στην Αττική.

- Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο (ΟΕΦΣΕΕ) 4ωρη στάση εργασίας (7 π.μ. - 11 π.μ.).

- Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών και τα Σωματεία Λογιστών Αθήνας και Πειραιάκήρυξαν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 12 το μ. και καλούν στη συγκέντρωση στις 8.30 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

- Σε 4ωρη στάση εργασίας (8 π.μ. - 12 μ.) προχωρούν ακόμα: το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Ν. Αττικής, το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά. 
.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΠΓΤΕ.


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!


Ο λαός θα πρέπει να είναι υπάκουος και εξαθλιωμένος! Με βάση αυτό το περιεχόμενο που βρίσκει εφαρμογή στο δόγμα «νόμος και τάξη» η  κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει χέρι στη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία.
Δεν της αρκεί η ποινικοποίηση των αγώνων με τις εκατοντάδες απεργίες που βγάζει παράνομες η ταξική δικαιοσύνη ούτε η συκοφάντηση των κινητοποιήσεων από τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών. Δεν τις φτάνουν τα ΜΑΤ και τα ρόπαλα για να καταστέλλουν τους λαϊκούς αγώνες. Θέλουν να τελειώνουν μια και καλή με τους λαϊκούς αγώνες, με τις απεργίες, με τις συλλογικές συμβάσεις και τα εργατικα δικαιωματα!
Θέλουν να φτιάξουν σύγχρονα εργατικά κάτεργα με εργαζόμενους σκλάβους.  Θέλουν τους εργάτες να χειροκροτούν την εξαθλίωση τους, να σιωπούν και να σκύβουν το κεφάλι στη μεγαλοεργοδοσία.

Δεν θα το επιτρέψουμε!

Να μην τολμήσουν ο Υπουργός και η κυβέρνηση να προχωρήσουν στα άθλια σχέδια τους που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Στον πόλεμο που έχουν κυρήξει στο λαό και στους εργαζόμενους, θα απαντήσουμε με πόλεμο!
.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ!

Οποιος νομίζει ότι αυτές είναι οι εικόνες που αποτυπώνουν τον εξευτελισμό του κόσμου, που χτες σχημάτιζε ουρές στη πλατεία Βάθη προσμένοντας με απλωμένα χέρια μια σακούλα λαχανικά, ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ! 

Αυτές, πράγματι, είναι εικόνες εξευτελισμού! Αλλά όχι του κόσμου! Είναι εικόνες του εξευτελισμού και της ξεδιαντροπιάς εκείνων που έχουν καταντήσει την Ελλάδα του 2013, σε αυτή τη κατάσταση!   
.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ.



Ο αγώνας των ναυτεργατών είναι και δικός μας αγώνας!  

Μετά την επιστράτευση των εργαζόμενων στο μετρό έρχεται η επιστράτευση των ναυτεργατών.

Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης, σε βάρος και των ναυτεργατών υπηρετεί τις νέες αξιώσεις των εφοπλιστών και παραδίδει τα λιμάνια και τους εργαζόμενους χειροπόδαρα δεμένους στην αγριότητα του κεφαλαίου

Οι εργαζόμενοι στο χρηματοπιστωτικό σύστημα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα αμύθητα πλούτη που συσσωρεύουν οι εφοπλιστές στα ναυτιλιακά υποκαταστήματα των τραπεζών . Γνωρίζουμε τα βάσανα των ναυτεργατών που γονατίζουν κάτω από τα ληστρικά επιτόκια των δανείων τους.


Είμαστε δίπλα στους ναυτεργάτες!

Κάτω η επιστράτευση των απεργών ναυτεργατών και των άλλων εργαζομένων!

 Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!




Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΦΗ ΧΑΛΙΟΥ                    ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΙΩΤΕΛΗΣ 


Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013































Η μαμά - Ελλάς, ο Πειναλέων και η Ανεργίτσα.

Οι ήρωες που γέννησε το αθάνατο πενάκι του Μποστ. 

Πάντα επίκαιροι. Οπως τότε, τις δεκαετίες του '50 και του '60.

Ετσι την κατάντησαν, ξανά, την Ελλάδα...
.

«Δεν είμαστε λαός, κύριε»!......


Το λέγανε σε εκείνες τις παλιές κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου: «Δεν είμαστε λαός, κύριε»!

Απόδειξη:
Οι ναυτεργάτες, εκτός από πολύ «μπρουτάλ» τύποι, «σαμποτάρουν» και την οικονομία!

Οι αγρότες, εκτός από «καφενόβιοι», διεκδικούν και «ειδική μεταχείριση»!

Οι ιδιοκτήτες φτωχόσπιτων, δεν τους αρκεί να μην είναι άστεγοι, δε λένε πάλι καλά που έχουν ένα κεραμίδι, το θέλουν και αφορολόγητο!

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό και στα ΜΜΜ, εκτός από «συντεχνίες»,παρακωλύουν και την «εύρυθμον λειτουργίαν» της χώρας!

Οι μικροεπαγγελματίες δε φτάνει που έχουν δική τους δουλειά, δε φτάνει που είναι «φοροκλέφτες», θέλουν και πελάτες!

Οι εκπαιδευτικοί, δεν τους αρκεί που είναι «τεμπελχανάδες» και «κάθονται τρεις μήνες το χρόνο», θέλουν και κανονικό μισθό!

Οι συνταξιούχοι, δε φτάνει που είναι «κορακοζώητοι», τους σφήνωσε στο μυαλό να ζούνε και με αξιοπρέπεια!

Οι εργάτες και όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, δεν κοιτάνε να δοξάζουν τον Θεό που δεν έχουν μείνει ακόμα άνεργοι, θέλουν και συλλογικές συμβάσεις εργασίας!

Οι άνεργοι, εκτός που «κοπριτεύουν» όλη μέρα, θέλουν και επίδομα ανεργίας!

Και όλοι οι υπόλοιποι, αντί να κάνετε το σταυρό σας που ζείτε σε μια χώρα με ήλιο και θάλασσα, θέλετε και εισόδημα. Θέλετε και δουλειά. Θέλετε και πετρέλαιο θέρμανσης για το χειμώνα!

Ε, μα πόσα να αντέξει πια κι αυτή η κυβέρνηση! Πάλι καλά με την υπομονή της που δεν έχει κηρύξει, ακόμα, επίταξη των πάντων!

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ.

Συνάδελφοι, με βάση σχετική απόφαση του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ  και έπειτα από τη παρακάτω επιστολή που μόλις λάβαμε, σας κοινοποιούμε το πλήρες κείμενο της αναλογιστικής μελέτης για τη βιωσιμότητα του Ταμείου Αλληλοβοήθειας:   





























































ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ..........

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013