Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ Ο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ.....

Ορίσθηκαν  χθες το μεσημέρι στα γραφεία του ΟΜΕΔ  έπειτα από κλήρωση, οι κ.κ.  ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ως τακτικός και  ΙΩΑΝΝΟΥ ως αναπληρωματικός μεσολαβητής, για την υπόθεση της προσφυγής της Διοίκησης της Γενικής για μείωση των αποδοχών των εργαζομένων κατά 15% .

Στη διαδικασία της κλήρωσης, από μεριάς της εργοδοσίας, συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. TURKOT, ο επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού, κ. ΜΟΝΑΧΟΣ και ο Δ/ντής της Νομικής υπηρεσίας, κ. ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ.  Από τη μεριά του ΣΥΓΤΕ, συμμετείχαν εκπρόσωποι του προεδρείου του "Ενωτικού".

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, οι μεσολαβητές, αφού μελετήσουν τη προσφυγή της τράπεζας, θα καλέσουν και τα δύο μέρη για διαπραγματεύσεις. 

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, θεωρεί πως πρέπει έστω και τη τελευταία στιγμή, να σταματήσουν επιτέλους  οι  "ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ" από το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ  και να συγκληθεί άμεσα το Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθούν οι θέσεις του Συλλογικού οργάνου και η αγωνιστική ετοιμότητα των εργαζομένων στη Γενική, στη περίπτωση που η εργοδοσία επιμείνει στις απαράδεκτες αξιώσεις της. 


ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ!
.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: