Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΧΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!

Παραθέτουμε ξανά προς ....εμπέδωση  το σχετικό απόσπασμα από τη τελευταία ανακοίνωση του ΣΥΓΤΕ, που υπογράφουν πλην του προέδρου, τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου του "Ενωτικού" :  

"...Επιτυχία για τον χώρο μας αποτελεί η εκλογή του Προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Καλόγηρου στο νέο Προεδρείο της ΟΤΟΕ, καθώς και στην Εκτελεστική Γραμματεία. Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουμε όλοι εν όψει της πλήρους μεταβίβασης της Τράπεζάς μας στην Πειραιώς, έχουμε πλέον ως όπλο την εκλογή του Πρόεδρου του Συλλόγου στο Προεδρείο της ΟΤΟΕ και τη συμμετοχή του χάρη σε αυτή του την ιδιότητα σε συναντήσεις με Υπουργούς και άλλους αρμόδιους διοικητικούς και κυβερνητικούς φορείς – Τραπεζίτες –όπως κρίνει κάθε φορά απαραίτητο η ΟΤΟΕ- για την αντιμετώπιση των μείζονος σημασίας και σπουδαιότητας εργασιακών θεμάτων που απασχολούν όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους.
Τα μέλη του Προεδρείου τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.|
Τα μέλη του Προεδρείου ΣΥΓΤΕ
Α. Μαλικούρης Ι. Νικολαίδης, Κ. Αλεξόπουλος Χ. Τασσόπουλος.."




Επί της ουσίας του κειμένου και για όλα τα σχετικά περί.....όπλου ασφάλειας(!)  από τη συμμετοχή του προέδρου στην Εκτελεστική γραμματεία, εν' όψει της μεταβίβασης της τράπεζας στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ, κλπ, κλπ, τα αφήνουμε ασχολίαστα στη κρίση σας, πολύ περισσότερο που είναι νωπές οι μνήμες από την εδώ και 3 χρόνια "εν υπνώσει" τακτική του προέδρου, απέναντι στις αυθαιρεσίες της  εργοδοσίας, αλλά και τη περιβόητη "Επιχειρησιακή σύμβαση" μείωσης μισθών που υπέγραψε!  

Φανταζόμαστε δηλαδή, τι μας περιμένει τώρα αν ξαναεκλεγεί με απόλυτη πλειοψηφία! 


Αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση, είναι η σπουδή με την οποία έσπευσαν να γράψουν τον "λιβανωτό", τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου!  Δεν είχε περάσει ούτε μιά μέρα από την ανακοίνωση της ΟΤΟΕ! Πότε προλάβατε αδέλφια; Γιατί σε άλλα σοβαρά ζητήματα, ...χάνετε τη γραφίδα!   


Και επειδή, τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου, κατά καιρούς, έχουν σηκώσει με "στεντόρια κριτική" τη σημαία της "ανεξάρτητης γνώμης και άποψης, δύο τινά πρέπει να συμβαίνουν:

Ή το κείμενο τελεί εν αγνοία τους, οπότε πρέπει να πουν στους εργαζόμενους, πως γίνεται κάθε φορά και μπαίνει η υπογραφή τους, ή πράγματι πέραν των λόγων και των κορονών, επικρατεί στο τέλος η "λογική" της "υπακοής" και της  "νουθεσίας" από τον "μεγάλο"!  


Εμείς πάντως, έτσι κι αλλιώς, με σκωπτική διάθεση και με όλο το σεβασμό, τους αφιερώνουμε το παρακάτω σκιτσάκι από τον Αστερίξ!  






    

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: