Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ.

Αδυνατούμε πραγματικά, να παρακολουθήσουμε την εκφυλιστική λογική και πρακτική, που ακολουθούν τα διορισμένα από το Ειρηνοδικείο Αθήνας, μέλη του "Ενωτικού" στη προσωρινή Διοίκηση του  ΤΑΠΓΤΕ, με τελευταία πράξη τους τη παραίτηση όλων από το Δ.Σ. του Ταμείου!
 
Το μόνο που θα καταφέρουν δυστυχώς, είναι να απαλλάξουν τη τράπεζα από τις εισφορές του 5% και να διαλύσουν το Ταμείο με τη δική τους απόλυτη ευθύνη!
 
Δεν πρόκειται επίσης, να απαντήσουμε σε ανακοινώσεις με χιλιοειπωμένα ψευδή και αποπροσανατολιστικά "επιχειρήματα", που στόχο έχουν να κρύψουν τις ευθύνες τους και τα αίτια της κρίσης στο Ταμείο.
 
Το προεδρείο του "Ενωτικού" στον ΣΥΓΤΕ, αντί να ασχολείται με αυτόν τον απαράδεκτο χαρτοπόλεμο χωρίς ουσία, θα έπρεπε να μπεί μπροστά στον αγώνα για διεκδίκηση από τη τράπεζα, των χαμένων εισφορών από την αποχώρηση εκατοντάδων συναδέλφων με εθελουσία, καθώς και την αντιμετώπιση των επί πλέον άμεσων υποχρεώσεων του ΤΑΠΓΤΕ.  Ολα τ' άλλα, είναι απλώς φληναφήματα, για τον αποπροσανατολισμό των εργαζόμενων στη Γενική τράπεζα!
 
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις επί πλέον παραιτήσεις των μελών των "Ενωμένων Εργαζόμενων" και    της "Αναγέννησης", ο εκπρόσωπος της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ.  στη προσωρινή Διοίκηση, σδ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, έστειλε τη παρακάτω επιστολή παραίτησης προς το ΤΑΠΓΤΕ:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: