Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ.


ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΕΡΗΜΟΙ ΚΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑ ΤΟΝ κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟ! 
 
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
 
 
 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
 
 
Αυτή η φαρσοκωμωδία, πρέπει να πάρει τέλος! Το σημερινό προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, όπως συμπληρώθηκε προχθές και σε φανερή πλέον αναντιστοιχία με το εκλογικό σώμα των συναδέλφων έπειτα και από τις εκατοντάδες αποχωρήσεις, προχώρησε στη πρώτη του ενέργεια με ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων διορίζοντας αντιδημοκρατικά ως «σύμβουλο του προεδρείου» τον ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΑ κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟ!!
 
 
Η ομολογούμενη με αυτόν τον τρόπο ανικανότητα στη διαχείριση των προβλημάτων και η πλήρης ένδεια επιχειρημάτων, τους οδήγησε σε μια πρωτοφανή για τα συνδικαλιστικά χρονικά πρακτική, που εγκυμονεί νέους σοβαρούς κινδύνους για όλους τους συναδέλφους από τη διαφαινόμενη συνέχιση της καταστροφικής τακτικής του απερχόμενου προέδρου και νυν «συμβούλου» κ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ!     
 
 
Με τέτοιο προεδρείο  και συμβουλάτορα, μπροστά στα συσσωρευμένα και οξυμμένα προβλήματα από τη συνεχιζόμενη αντεργατική τακτική της νέας Διοίκησης, αλλά και τη καθημερινή αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, μία λύση υπάρχει: Η προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη ενός άλλου ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ!    
 
 
Καλούμε την εργοδοσία της Γενικής τράπεζας, να σταματήσει να παραβιάζει τον Οργανισμό και τις ΣΣΕ και να πάψουν οι κομβάρχες να περιφέρονται στα καταστήματα πιέζοντας τους εργαζόμενους για νέες εθελούσιες εξόδους!
 
 
Ζητάμε να γυρίσουν όλοι οι ξενητεμένοι και εξορισμένοι συνάδελφοι από τη γαλλική εργοδοσία στα σπίτια τους, έπειτα από τόσα χρόνια!
 
Μας ικανοποιεί η επίλυση του αιτήματος του συναδέλφου από τη Θεσσαλονίκη που επιτέλους γυρνά και απαιτούμε το ίδιο να γίνει και με τους υπόλοιπους!
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ
 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Σ.Ε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: