Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ.: ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ!


 
" ΕΞΕΣΤΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙΣ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΝ" ! 
 
 
Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,
 
Μας κάνει πραγματικά εντύπωση το ύφος και το ήθος της επιστολής που έστειλε το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, στην εκπρόσωπο της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ., σδ. ΑΝΝΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ, που συμμετέχει για πρώτη φορά στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, εργαζόμενη στο κατάστημα ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ως απάντηση στο αίτημά της για καταβολή των νόμιμων οδοιπορικών για τη συμμετοχή της στις συνεδριάσεις του Δ.Σ., καθώς και για τη συμμετοχή της σε σύσκεψη της ΟΤΟΕ για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας!    
 
Για μεν το ήθος, φαίνεται πως δυστυχώς δεν περισσεύει στο σημερινό προεδρείο, για δε το ύφος, κρίμα κύριοι του προεδρείου, που δεν ζήσατε στην Αρχαία Ελλάδα για να συμβάλλετε κι εσείς με τις γνώσεις σας και το συντακτικό σας, στην εξέλιξη της ελληνικής γλώσσας!   
 
Και τέλος πάντων, ποια είναι η διαδρομή σας στα συνδικαλιστικά δρώμενα του χώρου όλα αυτά τα χρόνια, ώστε ν’ απευθύνεστε με τέτοιο τρόπο σε μια γυναίκα συνάδελφο νεοεκλεγμένη στο Δ.Σ., αποδίδοντάς της πράξεις και ενέργειες που δεν υπάρχουν, ούτε την χαρακτηρίζουν, αντί να απαντήσετε στο αίτημα της για την άσκηση των συνδικαλιστικών της υποχρεώσεων;  Η μήπως αυτό δεν θέλετε και προσπαθείτε να την εμποδίσετε;
 
 
Και αφού το πάτε εκεί, μπορείτε εσείς να ενημερώσετε επιτέλους όλους τους εργαζόμενους, τι συμβαίνει με το πόρισμα για το ΤΑΥΤΕΚΩ και ποιοί ακριβώς παραπέμπονται; Υπάρχει πρόβλημα και δεν το κάνετε ή δεν …γνωρίζετε ακόμη τίποτα;      
 

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ. και η εκπρόσωπός της στο Δ.Σ. κύριοι του προεδρείου, όχι μόνο δεν καλύπτουν μυστικές συναντήσεις και διπλωματία, αλλά τις καταγγέλλουν πάντα όπου εμφανίζονται.  Και στη περίπτωση της συνάντησης του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ με τον κ. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ  όπως και στη περίπτωση της δικής  σας  συνάντησης ως προεδρείου του ΣΥΓΤΕ με τον κ. ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ, είστε εκτεθειμένοι απέναντι στους εργαζόμενους! Γιατί ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΠΓΤΕ, ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για να ενημερώσετε τους συναδέλφους!  Κι έχετε μετά το θράσος να απευθύνεστε και να αποδίδετε …ευθύνες στην σδ. ΑΝΝΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ από τη ΚΑΤΕΡΙΝΗ!
 

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και προκειμένου η εκπρόσωπός μας να ενημερωθεί τόσο για το Ταμείο, όσο και για τα δρώμενα στο ΣΥΓΤΕ, (που επιμελώς προσπαθείτε να κρύβετε), ζήτησε από το προεδρείο τη κάλυψη των οδοιπορικών εξόδων, για να μπορεί απρόσκοπτα να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και στα όργανα. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!  Γι’ αυτό  προσπαθείτε μετά βδελυγμίας να αποφύγετε να απαντήσετε στο αίτημά της!    
 

Δυστυχώς για σας συνάδελφοι του προεδρείου, ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ! Τόσο η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ., όσο και η εκπρόσωπός μας στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, δεν θα πάψουμε όσα εμπόδια και να βάζετε, να είμαστε παρόντες σε όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά και να καταγγέλλουμε τη τακτική σας απέναντι στην εργοδοσία και την αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης, στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των εργαζόμενων!
  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.

 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ της Σ.Ε.
 
.
               

Δεν υπάρχουν σχόλια: