Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ (ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΔΩΣΙΝ): ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ....! - (ΑΪΝΣΤΑΪΝ)

Συνάδελφοι του προεδρείου, ή μας δουλεύετε, ή πραγματικά δεν καταλαβαίνετε τι σας γίνεται!  Εμείς άλλα σας ρωτάμε κι εσείς άλλα  απαντάτε!  Δηλαδή,  "Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω!"  

Σας επαναλαμβάνουμε:  Θα απαντήσετε, (ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ σδ. Τασσόπουλος, ή ο συμβουλάτορας), στα ερωτήματα της ομάδας της Γενικής στο Facebook, αν είναι ή όχι ΥΠΟΔΙΚΟΣ ο πρόεδρος για την υπόθεση του ΤΑΥΤΕΚΩ;;  Γιατί το αποφεύγετε μετά βδελυγμίας;;  Σας λέμε πως αν ισχύει,  δεν έχει το  ΗΘΙΚΟ ΒΑΡΟΣ να είναι πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ! 

Υπάρχουν άνωθεν κάποιοι ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ, αυτή τη κατάσταση και εφαρμόζουν σε ότι αφορά τους νόμους  και τον Οργανισμό, δύο μέτρα και δύο σταθμά για άλλους συναδέλφους;;;  Εμείς απευθύνουμε  το ερώτημα προς όλους, γιατί το Συνδικαλιστικό κίνημα - αν συμβαίνουν αυτά -  δεν μπορεί να ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ, μέχρι την οριστική διαλεύκανση κάθε υπόθεσης.

Επίσης, ρωτάμε ευθέως τον προκάτοχό του συνταξιούχο συμβουλάτορα  και δεν παίρνουμε απάντηση, εάν ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ της 06/11/2013, ΑΠΗΡΓΗΣΕ ή ΟΧΙ, ενώ με ανακοίνωσή του καλούσε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν. Ρωτάμε ακόμη, αν του παρακρατήθηκε η απεργία και σε ποια μισθοδοσία!   Κι εδώ μετά ...βδελυγμίας βλέπουμε "μούγκα στη στρούγκα", όπως λέει και ο ίδιος!

Οσο για τη διαγραφή του μέλους της ΔΑΚΕ, ΝΕΑΣ ΔΑΚΕ, ΕΝΩΤΙΚΟΥ, ως ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ από τη συνέλευση των φοιτητών της ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΤΟ 1974, δεν περιμένουμε απάντηση και σας καταλαβαίνουμε! (Κυρίως καταλαβαίνουμε τον συμβουλάτορα!) 

Αυτά περιμένουμε να μας απαντήσετε και μετά συζητάμε και ότι άλλο θέλετε!  Συμφωνάμε και είναι δικό μας συντακτικό λάθος, ότι η ψήφος είναι γένους θηλυκού, μόνο που παρά το ότι είναι γένους θηλυκού, φαίνεται δεν γεννούσαν όπως περιμένατε και γι' αυτό κάθε φορά ψάχνατε ποιοι σας ...έφυγαν!  Μην μας πείτε ότι δεν το θυμάστε κι αυτό! 

Περί άλλων τυρβαζόμενοι  επίσης, μας προκαλείτε να..... τολμήσουμε(!)  να καταγγείλουμε το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ κλπ.  Μπορείτε να μας πείτε πότε κυβέρνησε τον τόπο το ΚΚΕ και ποιους νόμους επέβαλε σε βάρος των εργαζομένων, για να το καταγγείλουμε;  Μήπως το ΚΚΕ επέβαλε τα μνημόνια και την άγρια επίθεση κατά των εργαζομένων και συνταξιούχων, όπως έκαναν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ;  Μήπως το ΚΚΕ επέβαλε τις περικοπές μισθών και συντάξεων, όπως έκαναν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ; Μήπως το ΚΚΕ εξαφάνισε την κοινωνική ασφάλιση, όπως έκαναν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ; Αλλά που χάθηκε η ντροπή για να τη βρείτε εσείς;;  Εσείς βεβαίως και δεν έχετε πρόβλημα να.... "καταγγέλετε"(!) όποτε σας "βολεύει" τη  Ν.Δ. έτσι για το θεαθήναι και να πηγαινοφέρνετε τις κομματικές σας ταυτότητες, χωρίς να αρνείστε τη συνολική πολιτική της!  ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ!  Άλλωστε και μεταξύ σας αλληλοκαταγγέλεστε  όταν έρθει η ώρα, για μερικές ψήφους ή καμμιά καρέκλα παραπάνω!  ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!  

Οσο για τα χιλιοειπωμένα που μας λέτε για το Ταμείο, σας έχουμε απαντήσει κατ' επανάληψη και τα έχουμε πεί και στους εργαζόμενους στις Γενικές Συνελεύσεις, όπου λάμπετε δια της απουσίας σας! Πως έχετε τέτοιες απαιτήσεις, αφού όχι μόνο δεν πατάτε στις Συνελεύσεις, αλλά προσπαθείτε και να μην έχουν απαρτία;  Μπορείτε να μας πείτε εσείς οι υπογράφοντες, γιατί, αφού με αίτησή σας διοριστήκατε από το Πρωτοδικείο  ως  προσωρινή Διοίκηση στο Ταμείο, σηκωθήκατε και φύγατε άρον - άρον ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΜΕΣΩΣ;;  Τι θέλετε λοιπόν;;
 
Μήπως σας ενοχλεί, που την τελευταία φορά δεν πέρασαν οι επιδιώξεις σας και έγιναν απρόσκοπτα οι εκλογές και μάλιστα εκλέχθηκε και εν ενεργεία συνάδελφος στη θέση του Ταμία;
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: