Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!


«Βούλιαξε» η πλατεία Συντάγματος και οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας από δεκάδες χιλιάδες λαού από όλη την Ελλάδα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και 1.000 σωματείων, Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, οργανώσεων και φορέων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με μία μεγαλειώδη συγκέντρωση χιλιάδες κόσμου από κάθε γωνιά της χώρας έστειλαν μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης της ζωής που τους ανήκει, μήνυμα αποφασιστικότητας για μια άλλη κοινωνία, όπου η εργατική τάξη θα απολαμβάνει τον πλούτο που η ίδια παράγει. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, ήταν ένα συλλαλητήριο που αποτέλεσε ισχυρό ξέσπασμα αγανάκτησης, οργής και διεκδίκησης.
 
Η συγκέντρωση αποτελεί παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς αγώνες, για την ανασυγκρότηση του λαϊκού κινήματος, για την οργάνωση της αντεπίθεσης στην κυρίαρχη πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ και των κομμάτων τους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επόμενος μεγάλος σταθμός είναι η πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 27 Νοέμβρη. Να αποτελέσει η συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος συνέχεια του σημερινού πανελλαδικού συλλαλητηρίου, να αξιοποιηθεί η δυναμική του για την κλιμάκωση της εργατικής - λαϊκής πάλης. Κάθε αναμονή και εφησυχασμός δίνουν χρόνο στον αντίπαλο να οργανώσει καλύτερα την επίθεσή του.
.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: