Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ντελίριο. Απόλαυση. Οίστρος του συντάκτη του Ενωτικού Συλλόγου τις τελευταίες ημέρες, αν και η γραφή του, θυμίζει άνκορμαν στην Υ.ΕΝ.ΕΔ, την αμαρτωλή δεκαετία του '70. (περασμένα μεγαλεία).
 
Να τον συμβουλεύσουμε να γράψει κανένα δοκίμιο περί τεχνών και επιστημών. Έτσι είναι όμως, όταν έχεις περάσει όλη σου την εργασιακή ζωή πουλώντας φρούδες ελπίδες και ανεκπλήρωτα όνειρα με αντάλλαγμα καρέκλες και θώκους γίνεσαι Grand Master, στο εμπόριο. Να ενημερώσουμε λοιπόν το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, πως οι «φερτάκηδες τους» έχουν ισχνή ή επιλεκτική μνήμη. 
 
Στην συγκέντρωση που έγινε για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, η πρόεδρος του ταμείου, είπε πως πηγαίνοντας κάποια μέρα στο ταμείο συναντήθηκε με ομάδα «συναδέλφων», οι οποίοι  απολάμβαναν το καφεδάκι τους, σε καφετέρια και θεώρησαν σωστό μόλις την είδαν να έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά, απέναντι της. Φαίνεται πως αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία προεδρείου συλλόγου να είναι τόσο πολύ  σφόδρα αντίθετο και εχθρικό, προς το προεδρείο του ταμείου.
 
Σας το είχαμε ξαναγράψει  και στο παρελθόν στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
 
Διαφορετικά κυρίες και κύριοι παντοκράτορες του προεδρείου του συλλόγου κάντε πράξη το «μούγκα στην στρούγκα», κάτι ξέρετε εσείς από αυτά.  

'Όσο αφορά τώρα τις παροχές σας. Δώσατε 80 € σε 515 παιδιά όχι ως δώρο Χριστουγέννων, αλλά κοντέψαμε να φτάσουμε στις Απόκριες και το Πάσχα. Ήταν τότε που είχατε τα εσωκομματικά σας για το ποιος θα είναι ο προεδρεύων. Αφροδισιακή τελικά η καρέκλα και η εξουσία.   
Εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας και δώρο. Μμμμμμ..... μάλιστα, ήταν τότε που κάποιοι, με τις εισφορές όλων των συναδέλφων "βαρούσαν" τα βαριά ζεϊμπέκικα και πόζαραν περιχαρής στις φωτογραφίες! Οι φουκαράδες συνάδελφοι, ειδικά της επαρχίας που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην μεγαλειώδη εκδήλωση σας αναρωτιόμαστε, τους στείλατε το φαγητό σε πακέτο και το πρόγραμμα μαγνητοσκοπημένο; (κονσέρβα)!
 
60€, σε πάνω από 300 συναδέλφους..... Εμ είχαμε κοντά και τις εκλογές.... και πόσο να βοηθήσει και αυτή η έρμη η πρώην διοίκηση.... τα πάντα έκανε για να συνεισφέρει και αυτή τον οβολό της...... σε αυτόν τον τιτάνιο αγώνα.  Τι ασφράγιστοι φάκελοι, τι ψήφους από επιτελικά στελέχη της Δ/νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού, μέχρι  και ο οδηγός του πρώην προέδρου της Γενικής ψήφισε. Εδώ γελάμε. Δώστε και σώστε!!!  
400 κάρτες παροχών υγείας του Πολυιατρείου... Το 'πάμε στο παρελθόν και θα σας το ξαναπούμε.... Φίλε Τάσο.... Φίλε Δημήτρη Φίλε οδηγέ.......
 
Ούτε μέχρι εκεί δεν ήσασταν ικανοί να διαπραγματευτείτε με τα πρώην αφεντικά σας για τις μειώσεις. Ο μοναδικός σύλλογος που δέχθηκε οριζόντιες μειώσεις από το πρώτο ευρώ, χωρίς καν να μπει στο κόπο να διασφαλίσει τις θέσεις εργασίας των εργαζομένων. Ούτε καν ο φίλος και μέντορας Τάσος της Alpha δεν το έκανε αυτό. 
 
Ημερολόγια νέου έτους..... Να αλλάξατε φαρμακευτική αγωγή θα σας πούμε εμείς! Σας πειράζει αυτή που χρησιμοποιείτε. Τα ημερολόγια που δώσατε ήταν το προηγούμενο έτος!!!! (Hi  Takis, its me Natasha, A…. This last year), για αυτό τον χρόνο οι συνάδελφοι βολευτήκανε με τα ημερολόγια που τους έδωσε ο σύλλογος της πρώην Αγροτικής!!!!! Το δικό σας το δώρο των Χριστουγέννων προς τους συναδέλφους ποιο ήταν φέτος; Θα μας διαφωτίσετε; 
 
Τις Γκαιμπελικές μεθόδους τις αφήνουμε σε εσάς, που έχετε εντρυφήσει σε αυτές. 'Όλους τους μπαρμπάδες, Sam και Ben τους γνωρίζατε απ’ έξω και ανακατωτά. 'Άμεση πρόσβαση είχατε στα γραφεία τους.
 
Αναρωτιόμαστε μήπως γράφατε και μαζί τις ανακοινώσεις, γιατί την τέχνη της γραφής και της παράθεσης των επιχειρημάτων δεν την κατέχετε. 
 
S.M.S. για κάποια από τα μέλη του προεδρείου του συλλόγου!!!  Τις ανακοινώσεις όπου μπαίνει η υπογραφή σας από κάτω.... τις διαβάζετε τουλάχιστον, ή έχετε «τυφλή» εμπιστοσύνη στον παντοκράτορα μέντορα σας που τις γράφει
(in God we trust!). Να μιλάτε και να αντιπαρατίθεστε με επιχειρήματα, μπορείτε ή πρέπει να σας κάνει νεύμα ο αυτοκράτορας;

Να σας θυμίσουμε κ.κ. του προεδρείου, πως με την μη, υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης, μειώθηκε το ταμιακό επίδομα κάτω από το μισό, δεν υπάρχουν δίωρες, δεν υπάρχουν ονομαστικές-εορταστικές άδειες, χάθηκαν οδοιπορικά, έξοδα περιποίησης πελατείας, επιδόματα θέσης,   η εργασία μας, σύμφωνα με την επιχειρησιακή σύμβαση που υπόγραψε το προεδρείου του Συλλόγου της Τράπεζας Πειραιώς έγκειται στην καλή διάθεση του εργοδότη αλλά και του οικείου Συλλόγου, όπως και οι απολαβές μας που έχουν αστεράκι πλέον επάνω.

Εσάς όταν σας ρωτάνε οι συνάδελφοι, «παλιά σας τέχνη κόσκινο». Περιμένετε τα αποτελέσματα της τριμερούς. Φέξε μου και γλίστρησα θα σας πούμε εμείς!!! Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων είναι ΥΠΟ, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε αν και είμαστε η μόνη Τράπεζα που όχι απλά δεν είχε πιστωτικό γεγονός όπως άλλες, αλλά είχαμε και κέρδος 85 εκ. €, σύμφωνα με την τελευταία επιστολή του προέδρου της παρά την τελευταία εθελουσία που κόστισε αρκετά χρήματα στην Τράπεζα αλλά και τις αθρόες χρυσοπληρωμένες προσλήψεις από τον ανταγωνισμό.
 
Εσείς πάλι από πλευράς σας, την ρότα σας. Δεν ενδιαφερθήκατε, ούτε για τις εισφορές των συναδέλφων που έφυγαν (για το ταμείο αλληλοβοηθείας), και δεν ενδιαφερθήκατε για την εγγραφή των νέων συναδέλφων που ήρθαν και πάει λέγοντας......

Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ
 
Άσχετο αλλά καλό!!!  - Ύψιστε, αφού καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται γιατί δεν πήγες από την Ευέλπιδων αρχές του μήνα να τελειώσεις την υπόθεση; 
Μάθαμε από κακές γλώσσες πως ήσουνα κρυμμένος μέσα στις φυλλωσιές με κάλυψη, απόκρυψη και παραλλαγή στέλνοντας αντιπροσώπους..........
 
Άσχημο πράγμα η αναμονή για κάποιους άλλους… θυμίζει το μαρτύριο της σταγόνας….
S.M.S. 2 ΑΝΩΝΥΜΟΙ, ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. 
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ σ.κ.  -  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ.  -  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: