Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ                                                               
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:  ΜΕΛΗ Δ.Σ ΣΥΓΤΕ

  ΑΘΗΝΑ 14/09/2015
Δυστυχώς διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά την αντιδημοκρατικότητα που διέπει το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ. Παρά τις επανειλημμένες μας διαμαρτυρίες και προτάσεις τα θέματα των Δ.Σ να γίνονται εκ των προτέρων γνωστά και όχι να οδηγούμαστε σε καταστάσεις εν κρυπτώ, όπως πρέπει και είναι η λογική για ένα σωματείο εργαζομένων, εν τούτοις μας στείλατε πάλι ως μοναδικό θέμα της 2ης συνεδρίασης του Δ.Σ Εισηγήσεις προέδρου.

Πιστοί στις μεθόδους του πνευματικού σας καθοδηγητή, καταστρατηγείτε τους κανόνες της δημοκρατίας και της ευγενούς άμιλλας με κουτοπονηρίστικο τρόπο παίζοντας παιχνίδια στις πλάτες των υπολοίπων μελών του διοικητικού συμβουλίου και των συναδέλφων. Είναι φανερό πλέον ότι δεν έχετε την βούληση και την ελευθερία κινήσεων  για να απαλλαγείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος, που σας τοποθετούν  διαρκώς χαμηλότερα στην εκτίμηση της πλειοψηφίας των μελών του Συλλόγου μας.

Καταγγέλλουμε την μεθόδευση, απαιτούμε να μας δοθεί αναλυτικά η θεματολογία, αλλιώς θα αποχωρήσουμε της κακόγουστης αυτής τελετής.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

ΚΑΡΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ ΦΑΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: