Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

71 ΧΡΟΝΙΑ.......!



71 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ και την ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

Την κινητοποίηση διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ στις 8 μ.μ. στο Βράχο της Ακρόπολης. Καλούν επίσης το ΠΑΜΕ, η ΟΓΕ, η ΕΕΔΔΑ κ.ά.  Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου


Τιμώντας τα θύματα της εγκληματικής ενέργειας των ΗΠΑ σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στην ιμπεριαλιστική δολοφονική δράση του ΝΑΤΟ. Δράση που ενισχύεται μετά και τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής στη Βαρσοβία στο πλαίσιο των οξύτατων ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, όπως η αντιπαράθεσή του με τη Ρωσία, σε μια περιοχή από τη Βαλτική μέχρι τη Μέση Ανατολή, ενώ σχεδιάζει επεμβάσεις στη Βόρεια Αφρική. Σ' αυτό το πλαίσιο, η ελληνική κυβέρνηση διεκδικεί ολοένα και πιο αναβαθμισμένο ρόλο σε όφελος του κεφαλαίου.


Διαδηλώνουμε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας. Να καταργηθούν όλα τα πυρηνικά όπλα, να κλείσουν όλες οι βάσεις, να αποδεσμευτεί η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Να γυρίσουν πίσω όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται εκτός των συνόρων της χώρας σε ευρωατλαντικές αποστολές.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: