Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΑΙΣΧΟΣ!  Πριν στεγνώσει καλά - καλά το μελάνι από την εγκύκλιο των Υπουργείων Εργασίας και Υγείας, που αναρτήσαμε προχθές  και που υπογράφουν οι κ.κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ και ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, αναφέροντας  ότι λόγω εκλογών, η ένταξη των υπηρεσιών υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ, θα γίνει την 1η Ιουνίου 2012,   έρχεται νέα προχθεσινή εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας και υπογράφεται από τον κ. ΛΟΒΕΡΔΟ, όπου αναφέρεται πως η ένταξη  ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ 1η ΜΑΪΟΥ 2012, με όλες τις καταστροφικές συνέπειες!!!

Προφανώς η συγκεκριμένη "κωλοτούμπα" σε βάρος των ασφαλιστικών συμφερόντων των χιλιάδων εργαζομένων και ασφαλισμένων, έγινε μετά την απαράδεκτη επιστολή του εκπροσώπου της Τρόϊκα, κ. Ματίας Μορς, ο οποίος απαίτησε τη πλήρη εφαρμογή του Μνημονίου! Ως πιστός εντολοδόχος ο κ. Λοβέρδος, χωρίς καν για τα προσχήματα να περιμένει να περάσουν λίγες μέρες, έσπευσε άρον - άρον να ακυρώσει τη δική του υπογραφή εναρμονιζόμενος με τις επιταγές του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της Τρόϊκα!

Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ μάλιστα, κατ' εντολή του κ. Ματίας Μορς, κατάργησε και δική του τροπολογία(!)  που ψήφισε πριν λίγες εβδομάδες η Βουλή, σύμφωνα με την οποία έδινε τη δυνατότητα σε όσα ταμεία υγείας ήταν αυτοχρηματοδοτούμενα, να εξαιρεθούν από την ένταξη στον ΕΟΠΥΥ!    

Θαυμάστε  ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ και ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!  Και αυτοί οι άνθρωποι, με ψέμματα και εκβιασμούς συνειδήσεων,  προσπαθούν να υφαρπάσουν και πάλι τη ψήφο του ελληνικού λαού!   Φαντασθείτε τι έχει να συμβεί με τα προβλήματα των εργαζομένων και τα νέα μέτρα, αν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. που υπέγραψαν μαζί το Μνημόνιο 2 και τη Δανειακή Σύμβαση, σχηματίσουν Κυβέρνηση!

Σας παραθέτουμε εδώ για τη πλήρη ενημέρωσή σας, τη προηγούμενη εγκύκλιο των κ.κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ και ΛΟΒΕΡΔΟΥ,  καθώς και τη τελευταία που καταργεί τη προηγούμενη!    

25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012:  "Η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, που υπογράφεται από τους Υπουργούς  Εργασίας κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ  και Υγείας, κ. ΛΟΒΕΡΔΟ, έχει ως εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι με τις διατάξεις της παρ.  17 του άρθρου 13 του ν. 4052/2012 (Α,41), όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 42 του ν. 4075/2012 (Α,89), προβλέπεται, από  1 – 5 – 2012, η ένταξη στον ΕΟΠΥΥ των υπηρεσιών και των αρμοδιοτήτων παροχής υπηρεσιών υγείας σε είδος  του Κλάδου Υγείας και του Κλάδου Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ του ΤΑΥΤΕΚΩ, καθώς και των μονάδων παροχής υγείας με το σύνολο του εξοπλισμού τους.


Δεδομένου ότι, μεσολαβεί προεκλογική περίοδος και δεν είναι εφικτή η έγκαιρη έκδοση των προβλεπομένων για την υλοποίηση των παραπάνω διατάξεων  Υπουργικών Αποφάσεων, θεωρείται αναγκαίο να μεταφερθεί η ημερομηνία ένταξης των ανωτέρω Κλάδων του ΤΑΥΤΕΚΩ στον ΕΟΠΥΥ, την  1 – 6 – 2012."


KAI Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ:   (30 Απριλίου 2012) ΘΕΜΑ: ΕΝΤΑΞΗ  ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΥΤΕΚΩ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. Σχετικό: Νόμος υπ' αριθμ. 4052/2012, άρθρο 13 παρ. 17 (ΦΕΚ 41/Α/1-3-2012)


" Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το παραπάνω σχετικό, από 1 - 5 - 2012, εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ οι κλάδοι υγείας  του ΤΑΥΤΕΚΩ. Ο κλάδος υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ, αποτελείται από τους παρακάτω τομείς: 


ΚΑΠ - ΔΕΗ, ΤΑΠΑΕ - ΕΘΝΙΚΗ, ΤΑΠ - ΗΣΑΠ, ΤΑΠ - ΗΛΠΑΠ, ΤΑΠ - ΕΤΒΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,  ΤΑΠ - ΟΤΕ, ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ (Ταμείο Ασθενείας Προσωπικού Πίστεως, Γενικής & American Express). "


Ακολουθούν οδηγίες που σας τις παραθέτουμε όλες σε αρχείο PDF:  


ΣΥΝΕΧΕΙΑ:  Διαβάστε όλη τη τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

    































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: