Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΤΗ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 27/10/2012, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑΣ.


Η έκτακτη ΓΣ του ΣΥΓΤΕ που συγκλήθηκε έπειτα από το μάζεμα 180 υπογραφών βάσει καταστατικού και ήταν να πραγματοποιηθεί χθες το πρωί στις 09.00,  δεν έγινε τελικά   έλλειψη απαρτίας. Συγκεκριμένα υπέγραψαν 50 συνάδελφοι.

Τις ευθύνες για την όλη κατάσταση και για ότι δυστυχώς επακολουθήσει, τις έχει στο ακέραιο το προεδρείο, διότι πέραν των άλλων, έκανε τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην υπάρξει απαρτία. Προχθές – για παράδειγμα - με δύο ανακοινώσεις που υπέγραφε το προεδρείο,  έλεγε ουσιαστικά, ότι δεν χρειάζεται ΓΣ,  γιατί σε 20 ημέρες θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική ΓΣ!

Είναι φανερό, ότι το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, θέλει να κρατήσει τους εργαζόμενους στο περιθώριο, μακριά από τις εξελίξεις και τη δυνατότητα παρέμβασης των ίδιων των συναδέλφων.  Συνεχώς προσποιείται ότι δεν συμβαίνει τίποτα, κρύβοντας όλα τα προβλήματα  κάτω από το χαλί!

Μετά την τυπική λήξη της ΓΣ,  οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι ζήτησαν από τον πρόεδρο μια ενημέρωση για τις εξελίξεις παρουσία του νομικού συμβούλου  του ΣΥΓΤΕ.  Και οι δύο αποχώρησαν! 


ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ !

Στην συνεχεία αναπτύχθηκε από τους συναδέλφους που βρίσκονταν στην αίθουσα, διάλογος και προβληματισμός πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις και αποφασίσθηκε άτυπα ένα ψήφισμα, το οποίο και κοινοποιήθηκε στο προεδρείο του ΣΥΓΤΕ.   



Δεν υπάρχουν σχόλια: