Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η Γ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ....!!

Δυστυχώς, ούτε και σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε η καταληκτική  Γενική Συνέλευση των μελών του Ταμείου, που ήταν προγραμματισμένη για τις 10.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο "ΑΜΑΛΙΑ"  στο Σύνταγμα,  ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΑΡΤΙΑΣ! 

Παρευρέθησαν και υπέγραψαν 82 μόνο εν ενεργεία συνάδελφοι μέλη του Ταμείου, καθώς και 15 συνταξιούχοι που βρίσκονται στην αναμονή για τη καταβολή του Εφάπαξ, σύνολο 97 άτομα από τα 120 που προβλέπει το καταστατικό για την επίτευξη της απαρτίας. Και όλα αυτά, παρά τις συνεχείς ανακοινώσεις όλων των παρατάξεων του χώρου της Γενικής τράπεζας, αλλά και του ίδιου του Συλλόγου των υπαλλήλων. 

Είναι απορίας άξιον και πρέπει να ερευνηθεί τελικά, τι επιτέλους επιθυμούν οι ίδιοι οι συνάδελφοι μέλη του Ταμείου, αλλά και όσοι βρίσκονται στη σειρά για το εφάπαξ, η παρουσία των οποίων αν υπήρχε σήμερα, θα είχε βοηθήσει στο να γίνει η απαρτία και θα προχωρούσαν οι διαδικασίες για την εξέταση των προβλημάτων επιβίωσης του Ταμείου. Πολύ περισσότερο που είναι γνωστό πως η τυχόν παύση της λειτουργίας του ΤΑΠΓΤΕ, τους μόνους που συμφέρει, ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!    

Τα αναφέρουμε αυτά, γιατί τα τελευταία χρόνια, τα μέλη του Ταμείου, όχι μόνο δεν έρχονται στις Γενικές συνελεύσεις, αλλά ούτε και ψήφισαν κάποια από τις προσπάθειες τροποποίησης του Καταστατικού που έγιναν το τελευταίο καιρό, για τη βιωσιμότητα του Κλάδου Εφάπαξ!  Τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοί "χαίρονται" γι' αυτή τη κατάσταση;;  Γιατί οι συνάδελφοι μέλη του Ταμείου, παρά τις ομολογουμένως  " έντονες προσπάθειες"  ορισμένων, οφείλουν να γνωρίζουν ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! 

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται, θα εκφράσει τη γνώμη της και θα αναφερθεί και στις ευθύνες όσων "συνέπραξαν" με τη στάση τους για να φτάσουμε σε αυτό το αδιέξοδο!  

Κυρίως για τις τεράστιες ευθύνες του προεδρείου του "ΕΝΩΤΙΚΟΥ"  στον ΣΥΓΤΕ, που ακόμη και τώρα  αλλά και σε όλο το προηγούμενο διάστημα πριν και μετά τις εκλογές, αλλά και σε όλες τις προσπάθειες για τροποποίηση του καταστατικού, έβγαζε  "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΛΙΒΕΛΟΥΣ"  ενάντια στο Ταμείο, ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ με αναληθή στοιχεία  και απαράδεκτο τρόπο στα μάτια των συναδέλφων - μελών, ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ!    

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ;; ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!  Γιατί ποιό Διοικητικό Συμβούλιο, μπορεί στα σοβαρά να λειτουργήσει  κάτω από τέτοιες συνθήκες καθημερινής πολεμικής και απαξίωσης, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ;;; 

Προς στιγμήν μάλιστα και μετά τη διαπίστωση της μη απαρτίας, υπήρξε πρόταση για άμεση σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ σήμερα, αλλά μετά από σχετικές συζητήσεις, αποφασίσθηκε να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο άμεσα μέσα στην επόμενη εβδομάδα και για τις όποιες εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε αμέσως. 
.   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να δωσετε τα εφαπαξ