Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ.: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!


9 ΑΠΡΙΛΗ 2014:
 
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ:
 

·                   Στο ωράριο-λάστιχο, στην απλήρωτη δουλειά, στις παραβιάσεις του Οργανισμού Προσωπικού,  στο ξεσπίτωμα  συναδέλφων μας.

·                   Στην εργοδοτική αυθαιρεσία, που θέλει τους Κομβάρχες να πιέζουν για «εθελούσιες απολύσεις».

·                   Στην αβεβαιότητα για το πού θα βρισκόμαστε αύριο.

 

  Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 
Μας λένε με νόημα «καθίστε καλά, δε βλέπετε τι γίνεται γύρω μας;». Επειδή βλέπουμε, λοιπόν, ότι κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον έναν άνεργο, τους φόρους και τα χαράτσια να πέφτουν ασήκωτα στις πλάτες μας, τα νοσοκομεία να κλείνουν, την παιδεία να μην υπάρχει, απεργούμε μαζί με όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, ξεπερνώντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, γυρίζοντας την πλάτη στις μεθοδεύσεις του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ. 

Η Διοίκηση της Γενικής σαν μέλος του ομίλου Πειραιώς,  προχωράει με ταχείς ρυθμούς στο σάρωμα του συνόλου των δικαιωμάτων μας (ωράριο, εργασιακές σχέσεις, αμοιβές). Με αχαλίνωτο το διευθυντικό δικαίωμα,  προχωράει ανεμπόδιστα στην ενιαιοποίηση της «εργασιακής κουλτούρας» ή αλλιώς στην ισοπέδωση των πάντων!

Ένα δρόμο έχουμε: συνδικαλιστικό κίνημα μαζικό, μαχητικό, ταξικά προσανατολισμένο στην υπεράσπιση των συμφερόντων και των κατακτήσεων των εργαζομένων.

 

Στην απεργία της 9ης του Απρίλη να
βάλουμε μπροστά για την ανατροπή της
βαρβαρότητας.
 
Κυβέρνηση και
εργοδοσία να μας βρουν απέναντί τους!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΕ ΟΛΗ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
 
  ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ  
ΟΜΟΝΟΙΑ 10.00 π.μ.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ της Σ.Ε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: