Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

" SILVER ALERT" ...!

Ανάμεσα στα πολλά, αναδημοσιεύουμε και  μερικά άκρως επιτυχημένα και ευφάνταστα - κατά τη γνώμη μας - κομμάτια, από τη τελευταία ανακοίνωση της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" με τίτλο  "ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ  &  ΝΤΑΛΤΟΝ"
 
 
............"Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου (και νυν σύμβουλος του προεδρείου), με το τότε προεδρείο έδωσαν αγώνες στηλιτεύοντας την στάση των Γάλλων."
 
" (Στο θολωμένο μου μυαλό ο κόσμος είναι μια σταλιά, κάτι σκιές από τα παλιά και κάποιο πάθος μου τρελό.  στίχοι, μουσική, αξέχαστος Άκης Πάνου).
( μν λέγω σοι τι σ σήμερον ν τ νυκτ ταύτ πρν  δς λέκτορα φωνσαι, τρς παρνήσ με).  Λέμε εμείς. "




.........."Άλλαξαν πάρα πολλές συμβάσεις, που ήταν ζημιογόνες για την Τράπεζα και είχαν υπογραφεί επί Γαλλικής Διοίκησης, και είχαν καταγγελθεί από τον τότε πρόεδρο και το προεδρείο."
 
"  (Ναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας, αλλάξανε και αυτές των εργαζομένων από συλλογικές σε ατομικές. Ήταν τότε που «κάποιοι, σαν άλλοι  μεθυσμένοι ναύτες έδιναν τα δάνεια». Σας θυμίζει μήπως κάτι αυτό?  Τι να κάνουν όμως και οι ναύτες, όταν ο καπετάνιος Jack Sparrow, -από τους πειρατές της Καραϊβικής- είναι δαυλί και στουπί στο μεθύσι?  Με την ευκαιρία να σας πληροφορήσουμε πως η Αχλαδερή καθώς και άλλες τοποθεσίες δεν είναι μακρινοί πλανήτες, αλλά τοποθεσίες στην χώρα μας). Ο νοών νοείτω που λέτε και εσείς.  " 
 
 
 
.........."Δεν θα γίνουν άλλες μειώσεις στους υπαλλήλους της Γενικής."
 
"  (Κακώς θα έπρεπε να γίνουν και άλλες μειώσεις, ώστε στο τέλος να πληρώνουμε και από την τσέπη μας. Και όποιος δεν έχει μετρητά δεχόμαστε και σε είδος! Ντοματούλες, αγγουράκια, κρεμμυδάκια, (ξερά και χλωρά), να φωνάξουμε και κανένα τηλε-σεφ, ή ακόμη καλύτερα τον Πανοραμίξ, τον δρυίδη μάγο των Γαλατών από το κόμικς του Αστερίξ, και να φτιάξουμε κανένα μαγικό ζωμό!  Ήρθαν διακόσιοι νέοι υπάλληλοι, -στελέχη- υπερκαλύπτοντας μισθοδοσία τετρακοσίων αποχωρησάντων της Γενικής και τολμάτε να μιλάτε ακόμη για μειώσεις!)

Πυθαγόρειοι!  Λαμπρά μαθηματικά μυαλά!  Ξέρουμε, ξέρουμε, το μη χείρον βέλτιστο. "

 

..........."Θα αξιολογηθούν & θα αξιοποιηθούν οι υπάλληλοι με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια. "

"   (Όχι άλλο κάρβουνο στις μηχανές! Εμβληματικός Ν. Κούρκουλος ταινία Ορατότης μηδέν 1970).
«Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο», λέει ο θυμόσοφος λαός στην λαϊκή του ρήση. "
 

 

.........."Δόθηκε μικρή παράταση στην εθελούσια έξοδο για να δοθεί η δυνατότητα έστω και σε ελάχιστους να αποχωρήσουν χωρίς καμία πίεση! (Τετέλεσται!  Τα ρέστα μας) ! "
 
"  (Μην κοιτάτε τι γράφαμε -σημείωση σαν σύλλογος- για λίστα δεκαπέντε ανθρώπων, ούτε και για τα πιεστικά  και απειλητικά τηλέφωνα από συγκεκριμένα στελέχη, την συμπεριφορά των οποίων το προεδρείο θεωρούσε προσβλητική και παράνομη στις 24/02/2014 με σχετική ανακοίνωση του). Τώρα την θεωρεί σύννομη! Τι να κάνουμε? Το θεωρεί μικρή παράταση και πέναλτι!  Είπαν, ξείπαν.  "

" SILVER ALERT!  Λέμε εμείς! Χάθηκε ολόκληρο το προεδρείο του Συλλόγου!  Μπορείτε να βοηθήσετε?  "

 

".......Έτσι να συνεχίσετε σαν τον John Edward Smith, (τον καπετάνιο του Τιτανικού),  και δεν θα βρείτε ούτε την δική σας ψήφο όταν σε λίγο καιρό, έρθει η ώρα, της κρίσης και της ανάδειξης νέου προεδρείου.

" Εύρηκα! Εύρηκα!  Να φωνάξετε την διοίκηση να ψηφίσει.

Εμείς πάντως, όταν ξεκινήσετε, να ανοίγετε τα χεράκια σας, σαν άλλοι Leonardo DiCaprio και Kate Winslet, από την ομώνυμη ταινία του Τιτανικού,  να είστε σίγουροι πως θα σας βάλουμε μουσικό χαλί, το τραγούδι της Celine Dion,  «My heart will go on».  Εκτός πάλι, αν προτιμάτε ελληνική υπόκρουση που είναι και πιο εύπεπτη και κατανοητή για εσάς, οπότε μπορείτε να αρχίσετε να σιγομουρμουρίζετε το «Όταν παίρνω φόρα, φόρα, κατηφόρα και ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά.....». "


(Επιλογές,  χρώματα και  τονισμοί, από το Blog της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ)  


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ BLOG ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ.:

Εμείς συνάδελφοι, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, (του συμβουλευόμενου προεδρείου για να μην ξεχνιόμαστε και όχι των ηρωικών Σπαρτιατών),  ετοιμαζόμαστε αόκνως για ΤΕΝΝΙΣ περιμένοντας τις νέες εμφανίσεις για να είμαστε ασορτί με το επίσημον του πράγματος!   O TEMPORA!  O MORES!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: