Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΧΘΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΤΟΝ.


ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!





Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε χτες το απόγευμα το ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο «Χίλτον», μέσα στο οποίο συνεδρίαζαν κυβέρνηση - κουαρτέτο, ετοιμάζοντας τα νέα αντιλαϊκά μέτρα για λογαριασμό του κεφαλαίου.



Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, συγκεντρώθηκαν στη διασταύρωση των οδών Β. Σοφίας και Β. Κωνσταντίνου, δίνοντας με την κινητοποίησή τους μια ακόμα άμεση εργατική - λαϊκή απάντηση σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και στον εμπαιγμό της κυβέρνησης ότι τάχα διαπραγματεύεται με κριτήριο τα συμφέροντα των εργαζομένων. 


Οπως υπογράμμιζε και το πανό που είχε αναρτηθεί στην κεντρική εξέδρα: «ΕΕ - ΔΝΤ - ΣΕΒ, ματώνουν τις ζωές μας. Οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας».


Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ, Λαϊκές Επιτροπές και φορείς από διάφορες περιοχές της Αττικής, που έφτασαν συντεταγμένα στο σημείο με προσυγκεντρώσεις.


Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Οσγκάν Μαντάρ, γενικός γραμματέας του Συνδικάτου Μετάλλου Τουρκίας, ο οποίος συμμετείχε χτες το πρωί στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευή στο Πέραμα.
.



Δεν υπάρχουν σχόλια: