ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

.

.

.

.

.

.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018: Την πείρα και τα συμπεράσματα από την απεργιακή μάχη στις 28 Νοέμβρη καθώς και τη συνέχεια των αγώνων το επόμενο διάστημα συζήτησε, σε συνεδρίαση, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Στο πλαίσιο αυτό, η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί Συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2019 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οργανώνοντας συλλαλητήριο στην Αθήνα, τη μέρα ψήφισής του στη Βουλή. - Ταυτόχρονα εξέφρασε τη στήριξή της σε μια σειρά κινητοποιήσεων που οργανώνονται τις επόμενες μέρες, όπως αυτές στα δημόσια νοσοκομεία, το πανελλαδικό συλλαλητήριο των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στο Σύνταγμα, στις 15 Δεκέμβρη, και καλεί συνδικάτα και εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συμμετάσχουν. - Εντείνονται οι δράσεις για την προετοιμασία και επιτυχία της πανελλαδικής πανσυνταξιουχικής συγκέντρωσης στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, και για την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου. - Την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί με το νομοσχέδιο που κατέθεσε να συσκοτίσει την αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, οι συνταξιούχοι ξεκαθαρίζουν πως διεκδικούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί, ανάκτηση όλων των τεράστιων απωλειών τους, αυξήσεις στις συντάξεις.

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ!Η αγαπημένη μας συνάδελφος, συναγωνίστρια και συντρόφισσα στους αγώνες για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία, ΜΑΡΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΤΟΥ, από προχθές το απόγευμα στις 16.00, δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Εδωσε τη τελευταία της μεγάλη μάχη όπως αυτή ήξερε πάντα, με θάρρος, καρτερικότητα  και  αξιοπρέπεια και αποφάσισε να αποδράσει όταν ήρθε η ώρα,  περνώντας στην  "άλλη όχθη του Αχέροντα" 


Ολοι όσοι εργαστήκαμε μαζί της στη πρώην Γενική τράπεζα, την εκτιμήσαμε και την αγαπήσαμε για τη καλοσύνη της, την ευγένειά της, την εντιμότητά και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της, τη συναδελφικότητα στην εργασία της και την άδολη συμμετοχή της στα κοινά.


Υπήρξε στέλεχος και υποψήφια της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ. από την ίδρυσή της, εκλεγμένη κατά καιρούς σε θεσμικά όργανα συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες του κλάδου καθώς και στους κοινωνικούς και  πολιτικούς αγώνες για τα  συνολικά προβλήματα των εργαζομένων.


Συναγωνίστρια Μαρία, το κενό ευαισθησίας και αυταπάρνησης που άφησες σε μας,  είναι δυσαναπλήρωτο! 


Η κηδεία της θα γίνει τη ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  στις 15.15 στο Γ΄  νεκροταφείο (Νίκαια), στην εκκλησία των Ταξιαρχών. 


Η  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ., εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  στην αδελφή της Ευγενία. 


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΚΑΙ  ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ! 

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: