ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

.

.

.

.

.

.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018: Την πείρα και τα συμπεράσματα από την απεργιακή μάχη στις 28 Νοέμβρη καθώς και τη συνέχεια των αγώνων το επόμενο διάστημα συζήτησε, σε συνεδρίαση, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Στο πλαίσιο αυτό, η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί Συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2019 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οργανώνοντας συλλαλητήριο στην Αθήνα, τη μέρα ψήφισής του στη Βουλή. - Ταυτόχρονα εξέφρασε τη στήριξή της σε μια σειρά κινητοποιήσεων που οργανώνονται τις επόμενες μέρες, όπως αυτές στα δημόσια νοσοκομεία, το πανελλαδικό συλλαλητήριο των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στο Σύνταγμα, στις 15 Δεκέμβρη, και καλεί συνδικάτα και εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συμμετάσχουν. - Εντείνονται οι δράσεις για την προετοιμασία και επιτυχία της πανελλαδικής πανσυνταξιουχικής συγκέντρωσης στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, και για την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου. - Την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί με το νομοσχέδιο που κατέθεσε να συσκοτίσει την αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, οι συνταξιούχοι ξεκαθαρίζουν πως διεκδικούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί, ανάκτηση όλων των τεράστιων απωλειών τους, αυξήσεις στις συντάξεις.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

"ΕΦΥΓΑΝ" ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.......

"Εφυγαν" δυστυχώς από τη ζωή προχθές, δύο εξαίρετοι συνάδελφοί μας. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΠΕΡΙΝΑΣ, (εργάσθηκε σε Διοικητικές υπηρεσίες)   και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΙΑΣ. (Διοίκηση και κατ/μα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ). 

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΙΠΕΡΙΝΑ θα γίνει τη Παρασκευή 26/01/2018 και ώρα  10.00 το πρωί στον Ι.Ν. της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ, στην Ηλιούπολη. Η σωρός του θα μεταφερθεί στον τόπο καταγωγής του. 

Για τον ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΛΙΑ, η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Παρασκευή 26/01/2018 στις 12.30 στο νεκροταφείο Ηλιούπολης. 

Εκφράζουμε στις οικογένειές τους τα θερμά μας συλλυπητήρια.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!   
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: