Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ...ΑΞΙΩΝ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ME SELFIE VIDEOS!!!



"Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυση της…" Μπ. Μπρεχτ

Έχει γούστο η διαχρονική αγωνιώδης προσπάθεια των εκμεταλλευτών να εφεύρουν και να πουλήσουν «ιδανικά» του καπιταλισμού και της αγοράς στους εκμεταλλευόμενους, ιδιαίτερα μέσα στους χώρους δουλειάς, γιατί εδώ μέσα είναι που χαλκεύονται οι αλυσίδες μας.  

Έτσι λοιπόν και  τα στελέχη της Δ.Α.Δ χρησιμοποιώντας όλο το οπλοστάσιο πολυεργαλείων της εργασιακής ψυχολογίας και marketing, μοχθούν καθημερινά να «ντύσουν» επικοινωνιακά ένα σαπισμένο εδώ και χρόνια «προϊόν» προκειμένου να το μοσχοπουλήσουν στις συνειδήσεις των εργαζομένων. Έχουν ανάγκη να καλύψουν την απανθρωπιά και την εκμετάλλευση των οικονομικών σχέσεων με την επίφαση ανθρώπινου στοιχείου! 

Έτσι λοιπόν ενημερωνόμαστε ότι η Τράπεζα της ΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ, ΤΟΥ ΞΗΛΩΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ, ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ, ΤΩΝ ΦΤΗΝΩΝ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΑ, ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και πολλών άλλων ακόμα  εμφορείται από «ΑΞΙΕΣ»!!  Μέχρι κλειστό Φεστιβάλ «Αξιών» (με 120 προσκλήσεις) διοργανώνουν για να πειστούν πρωτίστως μεταξύ τους τα στελέχη μάλλον, για αυτές τις «αξίες» του ιδρύματος! 

Ηγετικές Ομάδες, ιεραρχικές πυραμίδες, οργανογράμματα, γραφειοκράτες, παρατρεχάμενοι, «γκρί κουστούμια», κλίκες  κ.α. όλοι σε κίνηση με μοναδικό ενοποιητικό στοιχείο το ατομικό οικονομικό συμφέρον ή αλλιώς το « τσέπωμα» επενδυμένο με ανάλογο εταιρικό «κύρος» στην υπηρεσία του κέρδους των μεγαλομετόχων!  

Επειδή ίσως ποτέ τους δε διάβασαν εκτός από Μπρέχτ, ούτε Μαρξ και ιδέα δεν είχαν για τράστ και για κραχ,  τους ενημερώνουμε ότι οι μόνες «αξίες»  που καλλιεργούνται και ανθούν πλέρια στο υπάρχον σύστημα χέρι-χέρι με τα υπερκέρδη των λίγων, δεν είναι άλλες παρά η ανεργία, η φτώχεια, η εκμετάλλευση, η αδικία, η αλλοτρίωση, οι πολεμικές συγκρούσεις, η προσφυγιά, η μετανάστευση και αρκετές άλλες τέτοιες «ομορφιές» …
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: