Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17.00


Παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρο το εξώδικο του Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και συναφών επιχειρήσεων Νομού Αττικής, καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα σε διευθύνσεις και καταστήματα στον Ν. Αττικής και τους συναδέλφους στις δύο PDS. Επίσης το ΙΝΕ ΓΣΕΕ διευκρινίζει ότι φορέας του δικαιώματος της απεργίας είναι κάθε εργαζόμενος (της επιχείρησης) ανεξάρτητα αν είναι μέλος ή όχι της συνδικαλιστικής οργάνωσης που προκηρύσσει την απεργία. Δηλαδή πανελλαδικά όλοι οι συνάδελφοι που είναι στα RBU συμμετέχουν κανονικά.

""www.kladiko.blogspot.com e-mail kladikos@gmail.comsoma33@otenet.gr
Αρ.αποφ. 2592/2008 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών

Πρόσκληση - Γνωστοποίηση
Της πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής», που εδρεύει στην Αθήνα, Πλατεία Μητροπόλεως, αρ. 10, και εκπροσωπείται νόμιμα.

Προς
1.Την ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε», η οποία εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Αμερικής, αρ. 4 και εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Την Ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Πειραιώς Direct Services» που εδρεύει στην Καλλιθέα (Σαλαμίνος 72-74) και εκπροσωπείται νόμιμα.
3. Την Ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Πειραιώς Direct Solutions» που εδρεύει στην Καλλιθέα (Σαλαμίνος 72-74) και εκπροσωπείται νόμιμα.
Σας γνωστοποιούμε και προαναγγέλλουμε, σύμφωνα με την από 01/02/2019 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας που λήφθηκε νόμιμα, την κήρυξη και πραγματοποίηση πεντάωρης (5ωρης) στάσης εργασίας για την Δευτέρα 04/02/2019 από ώρα 12.00 μμ έως ώρα 17.00 για τους εργαζόμενους των εταιρειών ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., Πειραιώς Direct Services Α.Ε. και Πειραιώς Direct Solutions Α.Ε. στο Νομό Αττικής με αίτημα:
• Να μην υλοποιηθεί κανένα σχέδιο μεταφοράς προσωπικού που μπορεί να εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη Διαχείριση δανείων οριστικής καθυστέρησης («κόκκινων») – Recoveries Business Unit ή Piraeus Legacy Unit – σε άλλη εταιρεία, υφιστάμενη ή νέα.
Με βάση το άρθρο 32 παράγραφος 3 του Καταστατικού μας που έχει εγκριθεί με την 2592/08 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 3/6/2008, στη στάση εργασίας μπορούν να λάβουν μέρος και εργαζόμενοι σε χρηματοπιστωτικές και συναφείς επιχειρήσεις του Νομού Αττικής που δεν είναι μέλη του σωματείου μας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα στους προς ους απευθύνεται, προς γνώσιν και για τα νόμιμα αντιγράφοντας την παρούσα ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Η Γεν.Γραμματέας
Έφη Χαλιού Ειρήνη Μπεκιάρη"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: