Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010

Ανανεωτικη σ.κ.

Αθήνα, 05/02/2010

ΣΤΙΣ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ στο ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ με 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ που προκήρυξε το ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Χ/Π και το ΠΑΜΕ


Γιατί δεν μπορούμε να ματώσουμε κι άλλο για τα κέρδη Μεγαλοεπιχειρηματιών - Τοκογλύφων - Τραπεζιτών!


Ε.Ε - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - ΛΑ.Ο.Σ:


  • Συναινούν να φορτώσουν και πάλι τα βάρη στους εργαζόμενους, ενώ εκείνοι που δημιούργησαν τη κρίση δεκαετίες τώρα με την ανοχή όλων των Κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δηλαδή Μεγάλο κεφάλαιο, Τραπεζίτες, Τοκογλύφοι, Μιζαδόροι, Λαμόγια Χρηματιστηρίου, SIEMENS και Βατοπεδινοί, μένουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ και συνεχίζουν να κερδοσκοπούν!
Η σημερινή Κυβέρνηση μας προτείνει "Σύμφωνο σταθερότητας της εξαθλίωσης"!
  • ΠΑΓΩΜΑ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ! - ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ! - ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ!
  • ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΟΤΟΕ, με τη στάση τους χρόνια τώρα στηρίζουν τέτοιες πολιτικές και έχουν μεγάλη ευθύνη συμμετέχοντας στους διάφορους "κοινωνικούς διαλόγους - φιάσκο", άσχετα αν κάποιοι ανακάλυψαν σήμερα τον ...εμπαιγμό και θυμήθηκαν τις ...κινητοποιήσεις! Δεν μπορούν να ξεγελάσουν κανέναν!
  • ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ανατρέπονται εργασιακές σχέσεις και Οργανισμός, χειροτερεύουν οι συνθήκες δουλειάς, περικόβονται επιδόματα και οδοιπορικά, παραβιάζονται κεκτημένα δικαιώματα, ικανοί συνάδελφοι εξοντώνονται, παραμένουν οι μετατεθέντες μετανάστες, καταργούνται στη πράξη οι προαγωγές!
Το προεδρείο της ΔΑΚΕ - Ενωτικού στον ΣΥΓΤΕ, παραμένει ανύπαρκτο και αρκείται σε ανώδυνες "καταγγελιολογίες"!
Συνάδελφοι,
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Η αναμονή δεν είναι λύση! Μόνη λύση η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, η οργάνωση της πάλης, η ανυποχώρητη διεκδίκηση των αιτημάτων μας, η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ σε μια πολιτική που μόνο δεινά μας φέρνει! Είναι η ώρα να δείξουμε τη δύναμή μας!
  • ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!
  • ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!



Για την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΟΝΟΥΔΑΚΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: