Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ!

Τα επιτελεία Κυβέρνησης,  Βρυξελλών και  Δ.Ν.Τ., ετοιμάζουν να περικόψουν και τον 14ο μισθό, (Δώρο Πάσχα και Επίδομα άδειας!).  Δηλαδή συνέχεια οι εργαζόμενοι θα πληρώνουν το μάρμαρο για τα τροφεία όλων των λαμογίων και μάλιστα με τη ψήφο τους και στα δύο υπόλογα κόμματα εξουσίας!  Η μεν Κυβέρνηση δεν γνώριζε πριν τις εκλογές τι ...παραλαμβάνει(!),  (γιατί δεν ρώταγε τον Σημίτη με το Χρηματιστήριο και  τα C4I;), η δε Ν.Δ. κατ' εξοχήν εκπρόσωπος της πλουτοκρατίας, σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ σήμερα, κάνει πως δεν καταλαβαίνει για τα Βατοπέδια, τα δομημένα ομόλογα και τις μίζες στα Golden boys! Από την άλλη μεριά τα αρπακτικά των Βρυξελλών, κάνουν πως ξεχνούν ότι δεκαετίες τώρα έδιναν αφειδώς δάνεια και στις δύο Κυβερνήσεις για να πλουτίζουν με τα spreads και τα παιχνίδια στο Χρηματιστήριο οι γνωστοί "επενδυτικοί οίκοι" και το μεγάλο κεφάλαιο, σε βάρος των εργαζόμενων!   Κάνουν πως "ξεχνούν" για τη SIEMENS και τη LEHMAN BROTHERS! 


  • Και επειδή πολύ μας έχουν ζαλίσει με το τι γίνεται στην Ευρώπη, (που το συνδικαλιστικό κίνημα, έχει γίνει εξάρτημα της εξουσίας των μονοπωλίων),  ας μας πουν  ποιός είναι  ο ονομαστικός μέσος μισθός του τραπεζοϋπάλληλου εκεί (άσχετα αν στη πράξη τους τα παίρνουν κι εκεί χοντρά από άλλες μεριές), και ποιός είναι στην Ελλάδα που μας τα παίρνουν επίσης χοντρά! ( και σε όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων).
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:  Μαζικός αγώνας και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτής της πολιτικής!  Γιατί επιβεβαιώθηκε στη πράξη, ότι είναι δύο οι δρόμοι ανάπτυξης της ελληνικής κοινωνίας:   ή  ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ή  ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: