Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2010!

Ανανεωτικη

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 12 το μεσημέρι!

  • ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ στα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης και της Ε.Ε. 

  • ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ στις συμβιβασμένες ηγεσίες, στη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και το Δ.Ν.Τ.!  
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Το αντεργατικό τσουνάμι σε Μισθούς, Φορολογικό και Ασφαλιστικό, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!  ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

  • ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

  • ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ!
Να πάψουν αυτοί που καταληστεύουν το μόχθο μας δεκαετίες τώρα, να προσπαθούν να μας δημιουργήσουν τάχα ενοχές, ότι τα μέτρα είναι αναγκαία και "προσωρινά" και πως πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι! Μας τα παίρνουν ήδη χοντρά χρόνια τώρα οι Κυβερνήσεις από την αφαίμαξη των αποθεματικών των Ταμείων, από τη μείωση μισθών και συντάξεων, από την αύξηση ορίων ηλικίας, από τη δυσβάστακτη φορολογία. ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ αυτοί που δημιούργησαν από τον ιδρώτα μας, το ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ των 300 δισ.€ στο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ και ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ τη τελευταία δεκαετία, όσο δηλαδή είναι το δημόσιο χρέος! ΝΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!  Γιατί δεν τα παίρνουν απ' αυτούς;;; 

ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ!

Είναι αθλιότητα ο ισχυρισμός ότι προσπαθούν με τα μέτρα να "σώσουν τη πατρίδα", αυτοί που ξεπούλησαν τα πάντα, που εκχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία στην Ε.Ε., που πλούτισαν με τα παιχνίδια των "αγορών"και του Χρηματιστηρίου, που κάνουν κόλαση τη ζωή εργαζομένων! Από ποιόν να τη σώσουν;; Από τους εργαζόμενους;; Αυτό που προσπαθούν να σώσουν πράγματι, είναι η διατήρηση της κερδοφορίας του χρηματιστηριακού και τραπεζικού κεφαλαίου, μαζί με τη παραοικονομία για να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν!  

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!


Να αποσυρθούν τώρα τα αντεργατικά μέτρα για το Ασφαλιστικό, Φορολογικό και να καταργηθούν όλοι οι αντιασφαλιστικοί Νόμοι!

Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους, 1400€ βασικό μισθό, 1120€ βασική σύνταξη.

ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 24 ΦΛΕΒΑΡΗ!

ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, προσυγκέντρωση στη πλ. Κάνιγγος, 11 π.μ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ

Γιώργος Λιονουδάκης  -  Δημήτρης Γιουρούκος


Δεν υπάρχουν σχόλια: