Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ...!


Η νέα δανειακή σύμβαση που θα ψηφιστεί την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια!


Γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του. Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τους εργαζόμενους, τα παιδιά τους, στην ανεργία και στην εξαθλίωση.


Από τα δάνεια ούτε ευρώ δε θα χρησιμοποιηθεί για λαϊκές ανάγκες. Ολα και ακόμη περισσότερα που θα πάρουν με την αφαίμαξη του λαού (έρχονται νέα άγρια μέτρα τον Ιούνη), θα δοθούν στους πιστωτές για το χρέος. Αποδεικνύεται τεράστιο ψέμα, μεγάλη απάτη, το δίλημμα «αντεργατικά μέτρα για να πάρουμε τα δάνεια και να μη χρεοκοπήσουμε, να πληρώνουμε μισθούς συντάξεις, κοινωνικές παροχές, να στηριχτεί η Υγεία, η Παιδεία κλπ». 


Αυτή λοιπόν τη συμφωνία, που έχει τις υπογραφές ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, εκπροσώπων της ελληνικής πλουτοκρατίας και της ΕΕ, ο λαός όχι μόνο δεν πρέπει να τη σεβαστεί, αλλά πρέπει να την αντιπαλέψει και να την ανατρέψει!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: