Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΤΑΠΓΤΕ.

Εκδόθηκε χθες Δευτέρα 14/10/2013 και κοινοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 15/10/2013, η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθήνας, η οποία αναφέρει πως αφού έλαβε υπ' όψιν το αίτημα προσωρινής διαταγής των αιτούντων της από 4/10/2013 αίτησής τους με αριθμό κατάθεσης ΤΑΚ: 100035/2013 και 1518/2013, αποφασίζει να εκδώσει προσωρινή διαταγή βάσει του άρθρου 781 Κ.Πολ.Δικονομίας, με την οποία μέχρι την οριστική συζήτηση της ανωτέρω αίτησης, (τον Μάρτιο του 2014),  ορίζονται προσωρινά ως τακτικά μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, οι εννέα (9) πρώτοι των αιτούντων και ως αναπληρωματικοί οι επόμενοι οκτώ (8) των αιτούντων καθώς και ο 22ος των αιτούντων (Νικόλαος Ντέμος).  Ετσι η σύνθεση του νέου διορισμένου Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, είναι η εξής:    
 
 
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
 
  1. ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ
  2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ
  3. ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ
  4. ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΡΙΓΚΑ
  5. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
  6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ
  7. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
  8. ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΠΑΣ
  9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΟΥΠΗΣ
 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:  
 
  1. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΗΡΟΣ
  3. ΟΛΓΑ ΓΑΒΑΝΑ
  4. ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
  5. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΣ
  6. ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΡΟΥΛΗ
  7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗΣ
  8. ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΙΣΙΑΝΟΣ
  9. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΜΟΣ
 
Στην ίδια απόφαση ορίζονται ακόμη τα εξής:
 
Ολοι οι διοριζόμενοι στο Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ και μέχρι την οριστική συζήτηση της αίτησης, οφείλουν να προβαίνουν στις παρακάτω πράξεις:  
 
1. Να εκπροσωπούν το εν λόγω σωματείο σε όλες τις δικαστικές υποθέσεις που εκδικάζονται στο χρονικό διάστημα έως τη συζήτηση της ανωτέρω αίτησης, να παραλαμβάνουν δικόγραφα που επιδίδονται σ' αυτό και να ασκούν τακτικά και έκτακτα ένδικα μέσα και βοηθήματα κατά αποφάσεων εναντίον του.
 
2. Να καταβάλλουν τη μισθοδοσία των εργαζομένων στο εν λόγω σωματείο.
 
3. Να προβαίνουν στις ανανεώσεις των συνεργατών του σωματείου που αφορούν τη μηχανογραφική και λογιστική υποστήριξη, οι οποίες είτε έχουν λήξει, είτε πρόκειται να λήξουν μέχρι τη συζήτηση της ανωτέρω αίτησης.
 
4. Να καταβάλλουν τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων στα αρμόδια ταμεία.
 
5. Να αποπληρώνουν τις φορολογικές υποχρεώσεις του σωματείου και να εξοφλούν λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και  ΟΤΕ, στις περιπτώσεις που οι φορολογικές υποχρεώσεις και οι ανωτέρω λογαριασμοί, είτε είναι ήδη ληξιπρόθεσμες, είτε επίκειται η λήξη της προθεσμίας αποπληρωμής εντός του χρονικού διαστήματος έως τη συζήτηση της ανωτέρω αίτησης.
 
Σας παραθέτουμε και τα κείμενα ως έχουν:
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: