Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ σδ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ.......

Σχετικά με την επιστολή του σδ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, που διαβάσαμε στο site του Συλλόγου και που απευθύνεται προς τις κυρίες ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΡΙΓΚΑ και ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, (Πρόεδρο και Ταμία αντίστοιχα του νεοδιορισθέντος Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, όπως συγκροτήθηκε σε σώμα),  έχουμε να πούμε στον σδ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟ, αν και δεν καταννοούμε το νόημα και κυρίως το ύφος του κειμένου προς τις δύο κυρίες, ότι όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά και πονά για τις εξελίξεις στο Ταμείο, πέρα από τη παραμονή του στα όργανα,  ψάχνει παντού καθημερινά για ειδήσεις και γεγονότα που αφορούν το ΤΑΠΓΤΕ, ακόμη και  μέσα στις αποφάσεις των Δικαστηρίων. Ετσι κάνουμε εμείς και δεν περιμένουμε τα νέα με το ...ταχυδρομικό περιστέρι!  Ο Νοών νοείτω!

Και αντί ο σδ. ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, να στέλνει επιστολές για  ....υπόπτους εκεί που δεν υπάρχουν, ας αναρωτηθεί ο ίδιος ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ, όταν διορίσθηκε και  αυτός μαζί με  μέλη της παράταξής του,  από το Ειρηνοδικείο στο Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ και φρόντισαν από τους πρώτους να παραιτηθούν αμέσως!     
 
Οσο για το δικαίωμα του BLOG της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ. στην είδηση και στην ενημέρωση των εργαζόμενων, αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!
.          

Δεν υπάρχουν σχόλια: