Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΝΗΜΗ, Ή ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΣΜΟΣ;


Σε πρόσφατη ανακοίνωση του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ,  με τις υπογραφές των Προέδρου συν. Τασσόπουλου και του Γ.Γ. συν. Δεκούλου,  διαβάσαμε μεταξύ των άλλων παραληρημάτων που γράφονται, να ζητάνε από την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ να …πάρει θέση και για το ΤΑΠΓΤΕ!

Ξεχνούν άραγε σκόπιμα, ή έχουν περάσει στον αστερισμό του Αλτσχάϊμερ, οπότε χρήζουν ιατρικής συνδρομής; 
 
Αναρωτιόμαστε, πόσο εύκολο είναι για σας συνάδελφοι του προεδρείου, να «ξεχνάτε» τόσο γρήγορα τις επανειλημμένες  αιτήσεις μας για να γίνει έκτακτη συζήτηση στο ΔΣ του ΣΥΓΤΕ, ώστε να καταγραφούν υπεύθυνα στα πρακτικά οι θέσεις και οι απόψεις των παρατάξεων για το ΤΑΠΓΤΕ, πράγμα που εσείς μετά βδελυγμίας απορρίπτετε; 
 
Που τη θέλετε τη συζήτηση; Στον αέρα για να περνάει ο καιρός;

  - Εν τω μεταξύ, δεν μπορούμε να
αντιληφθούμε την «αγανάκτησή» σας και
τη θέση σας να προσφύγετε σε δικαστικές
ενέργειες κατά του ΤΑΠΓΤΕ, επειδή όπως
γράφετε, θα χορηγούν ποσό 7.000 ευρώ
στους εν αναμονή συναδέλφους και δεν
γίνεται έτσι εφαρμογή των όρων του
καταστατικού! -

O tempora! o mores! Πλήρης αμνησία, ή συνδικαλιστικός τσαρλατανισμός;

Εσύ δεν ήσουν συνάδελφε πρόεδρε (μαζί με τον νυν σύμβουλό σου), που υπέγραφες ως Γενικός Γραμματέας στις αρχές του 2013 ανακοίνωση του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, (δεν υπάρχει ημερομηνία κατά την προσφιλή σας μέθοδο) και αναφέρατε επί λέξει για το τότε Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ:

 
«Γιατί συνεχίζετε να καταβάλετε εφάπαξ;
Και δεν κάνετε την πρόταση να δίνετε ένα
μικρό ποσό ως έναντι;»….!!!
 
 
Πότε λέτε την αλήθεια των σκέψεών σας; 
Τότε ζητούσατε διακαώς να δίνουν ένα
ποσό έναντι, για να πάρουν περισσότεροι
συνάδελφοι και σήμερα που το
αποφάσισαν τους …καταγγέλλετε(!)  και
προσφεύγετε στη ..Δικαιοσύνη! 
 
Είστε στα καλά σας; Αυτό που γράφατε
τότε, δεν ήταν παραβίαση καταστατικού
και είναι μόνο σήμερα; Μήπως άλλα
γράφετε και άλλα έχετε στο πίσω μέρος
του κεφαλιού σας; 

 
Να πάμε και παρακάτω; Πόσο εύκολα «ξεχνάτε» και πάλι ότι ο νυν  σύμβουλός σας και πρώην πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, Δ. Καλόγηρος, με ανακοίνωση του ως πρόεδρος του Ενωτικού Συλλόγου, έγραφε την ίδια περίοδο τα παρακάτω αναφερόμενος στο τότε Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ:

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΚΟΠΤΑΤΕ  ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ;..»

 
Αλήθεια, αυτό ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ;; Για σας δηλαδή, οι παραβιάσεις καταστατικού καταγγέλλονται A LA CARTE, κατά πως σας βολεύει; 
 
Αν θέλετε πραγματικά να γίνει σοβαρή συζήτηση για το θέμα του ΤΑΠΓΤΕ, σας καλούμε και πάλι να προχωρήσετε στη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, για να πάρετε κι εσείς υπεύθυνη θέση και όχι κατά τη πάγια τακτική σας, όπως ο φούρνος του Χότζα πάνω σε κάρο για να γυρνάει όπου φυσά  ο άνεμος!

 
Υ.Γ 1: Επειδή εσύ συνάδελφε Πρόεδρε, δεν υπέβαλες αίτηση στο ΤΑΠΓΤΕ, αφού δε παίρνεις τίποτα κατά την εκτίμησή σου, μπορείς να μας πείς αν οι αποχωρήσαντες σύμβουλοι μέλη της παράταξής σου, λαμβάνοντας την εθελούσια, υπέβαλαν αίτηση για χορήγηση εφάπαξ;  Γιατί άραγε;; 

Υ.Γ 2:  Αυτός που είναι μια φορά ψεύτης, δεν είναι και …άπαξ(!)  ψεύτης, όπως γράφετε στο τελευταίο σας μαργαριτάρι, αλλά ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ!  
.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: