Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

 
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 16.00  στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Γενικής, η καταληκτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.  
 
 
Με κοινή απόφαση των παρατάξεων, εκλέχθηκε πενταμελής Εφορευτική Επιτροπή όπου θα διενεργήσει τις εκλογές του Συλλόγου και αποτελείται από τους παρακάτω συναδέλφους:

1. Αναστάσιος Θεοδωρακάκος
2. Κων/νος Μαγκαφώσης
3. Στέλιος Αντωνακάκης
4. Χρήστος Τσιαμούρτος
5. Κων/νος Ελευθεριώτης
 
 
Σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ., οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις ημερομηνίες 11, 12 & 13 Νοεμβρίου 2014. Την 11η Νοεμβρίου θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι της επαρχίας. Στην Αθήνα θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι στις  11, 12 & 13 Νοέμβρη.
 
 
Για την διευκόλυνση της ψηφοφορίας, ορίσθηκαν ως εκλογικά κέντρα, τα γραφεία του Συλλόγου (Σολωμού 20, Εξάρχεια 2ος όροφος), η αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Γενικής Τράπεζας (Μεσογείων 109-111), και η Θεματοφυλακή – Κατ/μα Ιλισίων (Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1-3).
 
Στη συνέλευση μίλησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ,  αλλά και συνάδελφοι – μέλη του Συλλόγου όπου και ανέπτυξαν ο καθένας τις θέσεις και τις προτάσεις του. Από την πλευρά της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ., έλαβε το λόγο και τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος της παράταξης στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, σδ. ΑΝΝΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ από το κατάστημα ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
 
Για τις επόμενες διαδικασίες των αρχαιρεσιών, θα ακολουθήσει ανακοίνωση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής. 
 
. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: