Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΛΗΞΗ ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΟΡΟΣ "ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗΣ" ΣΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ!

Αναδημοσιεύουμε από το Blog  της "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ"  υπαλλήλων Γενικής τράπεζας: 

  

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ του  ΣΥΓΤΕ,                                                                  

                                                                                   
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ΣΥΓΤΕ


Συνάδελφοι,

Με την 1η μισθοδοσία Δεκεμβρίου, η οποία μας δόθηκε μετά την συγχώνευση σαν Πειραιώς, εμφανίστηκε σε όλους τους συναδέλφους ο όρος ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΠΑΡΟΧΗ ο οποίος συμπεριλαμβάνει όλα τα επιδόματα που μέχρι πρότινος είχαμε και τα οποία απορρέουν από τις ΕΣΣΕ της Γενικής Τράπεζας.

 
Το Προεδρείο του ΣΥΓΤΕ της παράταξης του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ μέσα από την προσχεδιασμένη αδράνεια, αρνήθηκε οποιαδήποτε επίσημη διαδικασία όπως αυτήν της διαβούλευσης (Π.Δ 178/2002) και αποδέχθηκε τετελεσμένα γεγονότα και προφορικές διαβεβαιώσεις αφήνοντας να περάσει και το τρίμηνο της μετενέργειας,  ενέργειες που δυστυχώς μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.

 
Καλούμε τον Πρόεδρο να φέρει άμεσα στο Δ.Σ του σωματείου το θέμα της  λήξης της μετενέργειας της Επιχειρησιακής σύμβασης, ώστε να δούμε τις επιπτώσεις της στους εργαζόμενους και με την παρουσία του Νομικού Συμβούλου να εξετάσουμε τι δυνατότητες και ενέργειες έχουμε στην διάθεση μας για την εξασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

 
Ήδη έχετε εξαγγείλει ενέργειες  με ανακοίνωση σας οι οποίες δεν έχουν συζητηθεί σε κανένα διοικητικό συμβούλιο και δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Συνεχίζετε την ίδια αδιέξοδη πολιτική αποκλείοντας την μειοψηφία του Δ.Σ τόσο από την ενημέρωση όσο και από την λήψη αποφάσεων.
 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: