Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.......!

Φαίνεται πως έχουμε να δούμε πολλές ακόμη  σπαρταριστές συνέχειες από τη "δράση" του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, με τις συμβουλές του γνωστού συμβουλάτορα. 

Τώρα, για να μην επανερχόμαστε κι εμείς στα τετριμμένα και χιλιοειπωμένα, (χωρίς απάντηση μέχρι στιγμής), για τη περίφημη υπόθεση ΤΑΥΤΕΚΩ και αν στο πόρισμα παραπομπής, ενέχονται και μέλη του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, θα σταθούμε στη τελευταία επιστολή του προεδρείου προς τα μέλη του Δ.Σ.   έναν - έναν ονομαστικά.  Δηλαδή, μια ακόμη "πλούσια"  επιστολική δράση!

Ούτε λίγο ούτε πολύ με τις επιστολές τους αυτές, (γνωστής έμπνευσης και δεοντολογίας),  εγκαλούν τα μέλη του Δ.Σ.  ...γιατί δεν προσφεύγουν οι ίδιοι (!) σε ...τριμερή κατά της τράπεζας για κόψιμο επιδομάτων και παραβιάσεις νομοθεσίας και εργασιακών σχέσεων, (όπου τότε το προεδρείο θα στηρίξει και θα ...καλύψει τα έξοδα!) και γιατί ακόμη  δεν ...ενημερώνουν το προεδρείο, (που είναι αυτό άραγε, σε άλλη χώρα;), για τυχόν παραβιάσεις ....ωραρίου στους χώρους δουλειάς, ώστε να ...επέμβει το προεδρείο! 

Και καλά για το ευτράπελο της υπόθεσης, αλλά αν το δεί σοβαρά κανείς, θα πρέπει επιτέλους να αναρωτηθεί, αν αυτές τις ενέργειες τις αναλαμβάνουν ατομικά τα μέλη του Δ.Σ. και ο κάθε συνάδελφος, (όπως προτείνει το προεδρείο), τότε τι χρειάζεται ο ΣΥΓΤΕ και τα συγκροτημένα όργανά του;

Στη προσπάθειά τους δε, να αποδείξουν το παράλογο της "λογικής"  τους, αναφέρουν και οι ίδιοι  πως ο Σύλλογος Κύπρου έφερε την Επιθεώρηση εργασίας όπου διαπιστώθηκαν παραβιάσεις ωραρίου στο κτίριο Παπαδά! Αυτό λέμε κι εμείς!  Γιατί ο Σύλλογος Κύπρου έκανε το αυτονόητο, που δεν μπορεί (ή δεν θέλει), να κάνει το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ και ψάχνει αλλού για ευθύνες;;


Εδώ δυστυχώς κατά τη γνώμη μας, ταιριάζει η γνωστή παροιμία του λαού μας:   "Ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο."!
.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: