Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ........


Ο αγαπητός μας συνάδελφος, συναγωνιστής και σύντροφος στους αγώνες για μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, από χθες το απόγευμα στις 17.30 δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Εδωσε τη τελευταία του μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, όπως αυτός ήξερε πάντα: Με περισσό θάρρος, καρτερικότητα  και  αξιοπρέπεια, μόνο που η καρδιά του δεν άντεξε στα απανωτά χτυπήματα και λύγισε σε μια στιγμή που δεν το περιμέναμε. 


Ολοι όσοι εργαστήκαμε στη πρώην Γενική τράπεζα, τον εκτιμήσαμε και τον αγαπήσαμε για τη καλοσύνη του, την εντιμότητά του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, τη συναδελφικότητα στην εργασία του και την άδολη συμμετοχή του στα κοινά.


Στέλεχος και υποψήφιος της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ. από την ίδρυσή της, εκλεγμένος κατά καιρούς στα θεσμικά όργανα, συμμετείχε σε όλους τους αγώνες του χώρου, του κλάδου και στους κοινωνικούς και  πολιτικούς αγώνες για τη χειραφέτηση της εργατικής τάξης, απέναντι στα προβλήματα και τις αιτίες που τα γεννούν.  Αγωνιστής με συνέπεια και του κινήματος Ειρήνης, από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια. 


Σύντροφε Κώστα, το κενό που άφησες σε μας, είναι δυσαναπλήρωτο! 


Η κηδεία του θα γίνει τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στη γενέτειρά του τη Καρυά Αργους, στις 12 το μεσημέρι. 


Η Γραμματεία της Σ.Ε. της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ., εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια  στη σύζυγό του Βάγια και στα παιδιά του  Ειρήνη και Βασίλη.  



ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΩΣΤΑ.

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: