Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ...ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ!



Κατά τα ειωθότα όπως  και τις προηγούμενες φορές,  το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ αποφάσισε την ετήσια Γ.Σ  να την προγραμματίσει το ……Σάββατο του Λαζάρου(!)  και ως εκ τούτου να είναι εκτός των χρονικών περιθωρίων  που προβλέπει το καταστατικό, αλλά και εκτός της πιθανότητας να έχει απαρτία, όπως έδειξαν και οι προηγούμενες φορές! 


Δεν βαριέστε ψιλά γράμματα θα πείτε. Εδώ χάσαμε τα αυγά και τα Πασχάλια με τα προβλήματα, το καταστατικό θα κοιτάξουμε τώρα ή την μη απαρτία στις Γενικές Συνελεύσεις για ν’ αποφύγουμε τις κριτικές;   


Πάντως αφού θέλετε βρε συνάδελφοι του προεδρείου ντε και καλά τις Γ.Σ  να τις κάνετε το Σάββατο του Λαζάρου  και με δεδομένο ότι αυτή η γιορτή είναι κινητή κατά το εορτολόγιο, - (Το Πάσχα είναι κινητή γιορτή και γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο της εαρινής ισημερίας, όπως καθόρισε η  Α΄ Οικουμενική Σύνοδος, δηλ. για φέτος τη Κυριακή 1η Μαΐου.), - καλό θα είναι ή ν’ αλλάξετε   το αντίστοιχο άρθρο του καταστατικού και να ….εναρμονιστείτε με τον καθορισμό του Πάσχα, ή να αποστείλετε επιστολή στο Πατριαρχείο της Πόλης, για να συγκαλέσει νέα …Οικουμενική Σύνοδο, προκειμένου ν’ αλλάξει το εορτολόγιο κι έτσι να μη παραβιάζεται το καταστατικό του ΣΥΓΤΕ!  


Κάτι πρέπει να κάνετε τέλος πάντων!  Γιατί το να παραμένετε νυχτωμένοι μέχρι τη …πανσέληνο της εαρινής ισημερίας, είναι άδικο! 
  
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: