Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017, Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.Στις 27/9 στις 13.00 μ.μ το Αγωνιστικό Μέτωπο στην Τράπεζα Πειραιώς έχει συνάντηση στο ΣΕΠΕ (σώμα επιθεώρησης εργασίας) με τα εξής θέματα, έπειτα από σχετική επιστολή που εστάλη από τη παράταξη προς την Επιθεώρηση εργασίας:  

1. Εβδομαδιαία meeting μετά το πέρας του ωραρίου στα Καταστήματα.
2. Απογευματινά σεμινάρια χωρίς υπερωριακή αποζημίωση.
3. Συμμετοχή των εργαζόμενων σε εξετάσεις πιστοποιήσεων που αφορούν τη λειτουργία της Τράπεζας χωρίς τη χορήγηση άδειας για μελέτη από την Τράπεζα.
4. Δυνατότητα αξιοποίησης καταγραφών καμερών ασφαλείας και ηλεκτρονικών συστημάτων της Τράπεζας για τη διαπίστωση παράνομης υπερωριακής απασχόλησης


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

www.agonmetopo.gr
email: agonistikometopo@agonmetopo.gr
Τηλ.Επικ.: 6949733543, 6972017691ΠΡΟΣ:

ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ  ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ 8
10559 ΑΘΗΝΑ

Ζητάμε συνάντηση με την Υπηρεσία σας, με θέματα που αφορούν τη συστηματική παραβίαση του ωραρίου εργασίας από την Τράπεζα Πειραιώς:

1.Εβδομαδιαία meeting μετά το πέρας του ωραρίου στα Καταστήματα.

2. Απογευματινά σεμινάρια χωρίς υπερωριακή αποζημίωση.

3.Συμμετοχή των εργαζόμενων σε εξετάσεις πιστοποιήσεων που αφορούν τη λειτουργία της Τράπεζας χωρίς τη χορήγηση άδειας για μελέτη από την Τράπεζα.

4. Δυνατότητα αξιοποίησης καταγραφών καμερών ασφαλείας
και ηλεκτρονικών συστημάτων της Τράπεζας για τη διαπίστωση παράνομης υπερωριακής απασχόλησης.Για το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΚΑΡΥΩΤΗ ΗΒΑ

ΚΟΝΟΡΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: