Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Σ.Ε.Υ.Τ.Π.Ε. ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Υ.Τ.Π.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.




ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΣΕΥΤΠΕ
ΚΟΙΝΟΠ.: Δ.Σ. Συλλόγων Ενωτικού ΤΜΘ., ΣΕΤΑΠ, ΣΕΤΠ, Γενικής.

ΑΠΟ : ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΕΥΤΠΕ
Αθήνα 18/9/2017


Θ Ε Μ Α:   ΣΥΓΚΛΗΣΗ  ΑΝΟΙΧΤΟΥ 
Δ.Σ. ΜΗΝΑ 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Συνάδελφοι, 
Μετά και τις τελευταίες θετικές για τους εργαζόμενους αποφάσεις της Επιθεώρησης Εργασίας για την εφαρμογή του Οργανισμού Προσωπικού, αλλά και τις αποφάσεις που έχουν ήδη παρθεί από ΔΣ Σωματείων για δικαστική διεκδίκηση της εφαρμογής του Οργανισμού από τη Διοίκηση, ζητούμε την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ., ανοιχτού και πρόσφορου σε οποιονδήποτε συνάδελφο θέλει να το παρακολουθήσει, σε μη εργάσιμη ώρα ώστε να το ευνοεί. 

Να επιδιώξουμε το σωματείο μας να πάρει απόφαση συμμετοχής, οργάνωσης και συντονισμού με τα υπόλοιπα σωματεία του χώρου, του αγώνα για να μπει φρένο στην αυθαιρεσία της εργοδοσίας που έχει ξεκινήσει από το 2003 για τους προερχόμενους από την Τράπεζα Πειραιώς και συνεχίζεται μέχρι σήμερα για το σύνολο των συναδέλφων από τις Τράπεζες που απορροφήθηκαν από την Πειραιώς.

Εκτός από τα νομικά μέσα, αγωγές, προσφυγές κλπ. επιβάλλεται τα σωματεία να ενημερώσουν τους εργαζόμενους με περιοδείες και συνελεύσεις, για να γίνει κατανοητό το περιεχόμενο και η αναγκαιότητα του Οργανισμού αλλά και να ξεπεραστεί ο φόβος της σύγκρουσης με την εργοδοσία. Αυτές οι διεκδικήσεις απαιτούν τη συμμετοχή των εργαζόμενων σε όλα τα επίπεδα.


Συναδελφικά
Για το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΕΥΤΠΕ
Δημήτρης Τζιώκας
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: