ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:

.

.

.

.

.

.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018: Την πείρα και τα συμπεράσματα από την απεργιακή μάχη στις 28 Νοέμβρη καθώς και τη συνέχεια των αγώνων το επόμενο διάστημα συζήτησε, σε συνεδρίαση, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Στο πλαίσιο αυτό, η Εκτελεστική Γραμματεία καλεί Συνδικάτα, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στον νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2019 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οργανώνοντας συλλαλητήριο στην Αθήνα, τη μέρα ψήφισής του στη Βουλή. - Ταυτόχρονα εξέφρασε τη στήριξή της σε μια σειρά κινητοποιήσεων που οργανώνονται τις επόμενες μέρες, όπως αυτές στα δημόσια νοσοκομεία, το πανελλαδικό συλλαλητήριο των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων στο Σύνταγμα, στις 15 Δεκέμβρη, και καλεί συνδικάτα και εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συμμετάσχουν. - Εντείνονται οι δράσεις για την προετοιμασία και επιτυχία της πανελλαδικής πανσυνταξιουχικής συγκέντρωσης στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, στις 12.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, και για την πορεία που θα ακολουθήσει στο Μέγαρο Μαξίμου. - Την ώρα που η κυβέρνηση επιχειρεί με το νομοσχέδιο που κατέθεσε να συσκοτίσει την αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, οι συνταξιούχοι ξεκαθαρίζουν πως διεκδικούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί, ανάκτηση όλων των τεράστιων απωλειών τους, αυξήσεις στις συντάξεις.

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΤΕ

 
Η ενημέρωση που υπάρχει από την Κεντρική Εφορευτική επιτροπή, είναι πως μετά την μη παραλαβή φακέλου από την επαρχία, αλλά και την λήξη της προθεσμίας των 15 ημερών που ορίζει το καταστατικό, η τελική ημερομηνία καταμέτρησης ορίζεται για τη  Δευτέρα 23-10-2017 και ώρα έναρξης στις 17:00. 


Ο φάκελος που λείπει είναι της Παραμυθιάς, ο οποίος είχε σταλεί κανονικά από το κατάστημα και έφθασε επίσης κανονικά στα κεντρικά της Πειραιώς, αλλά δυστυχώς από εκεί στάλθηκε με απλό ταχυδρομείο στα γραφεία του ΣΥΓΤΕ, με αποτέλεσμα να μην έχει έρθει μέχρι στιγμής. 


Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, είναι υποχρεωμένη να λειτουργήσει  αυστηρά σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό του ΣΥΓΤΕ, χωρίς καμμία παρέκκλιση. 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: