Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;;

Αυτά που γράφονται εδώ και μέρες στην "ανοικτή ομάδα της Γενικής Τράπεζας" στο FACEBOOK, σχετικά με το ερώτημα  αν είναι υπόδικος ή όχι ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, έχουν άραγε βάση συνάδελφοι του προεδρείου και συνάδελφε πρόεδρε, ή όχι;;  Γιατί δεν απαντάτε;;  Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, για να το προσπερνάτε "αβρόχοις ποσί" ή το χειρότερο να "ποιείτε την νήσσαν"!
 
Σας είχαμε επισημάνει κι εμείς παλαιότερα την ανάγκη να πάρετε θέση σε ορισμένα δημοσιεύματα, αλλά και στις έρευνες για ατασθαλίες στο ΤΑΥΤΕΚΩ και για το αν στους ερευνόμενους υπό κατηγορία,  υπήρχαν και υπάλληλοι της Γενικής, αλλά φεύ, ακόμη περιμένουμε!

Αντίθετα, παραμένετε λαλίστατοι μέρα - νύχτα με το τι κάνει το νεοκλεγμένο Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, δημιουργώντας, (για αντιπερισπασμό;),  καθημερινά ένα κλίμα ανησυχίας και αβεβαιότητας στους εργαζόμενους, πριν καλά - καλά το νέο Δ.Σ. του Ταμείου λειτουργήσει και το κρίνουμε όλοι από τις πράξεις του!  Γιατί αυτή η πρεμούρα;  Και μετά διαμαρτύρεσθε γιατί σας προσάπτουν κατηγορία για το 5% των εισφορών της τράπεζας, αντί να έχετε μπεί μπροστά - ως οφείλετε - για τα προβλήματα του ΤΑΠΓΤΕ, διεκδικώντας από τη Διοίκηση, όλα όσα ζητάτε να ...διεκδικήσει το Ταμείο! 
 
Αλλα τι να λέμε; Εδώ δεν μπαίνετε μπροστά για τα εργασιακά προβλήματα και για την αγωνία των συναδέλφων μπροστά στην απορρόφηση της τράπεζας, "ξεχνώντας" ακόμη να κάνετε και συμβούλια   κάθε μήνα, όπως ορίζει το καταστατικό!
 
Εν πάση περιπτώσει όμως, απαντήστε επιτέλους στο κρίσιμο ερώτημα, αντί να ασχολείστε επίσης, με το ποιά στελέχη της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ .....ανοίγουν τα γραφεία της παράταξής τους(!), γιατί το FACEBOOK είναι μια ιστοσελίδα, που καλώς ή κακώς την επισκέπτονται και τη διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά και όταν αφήνετε να αιωρούνται τέτοια ερωτήματα, "κάποιο λάκκο έχει η φάβα" που λέει και ο λαός!      
 
Και τέλος πάντων συνάδελφε πρόεδρε του ΣΥΓΤΕ,  από θέμα ηθικής τάξης, ότι και να συμβαίνει και ανεξάρτητα με άλλους "παράγοντες", εσύ προσωπικά δεν νοιώθεις την ανάγκη  αν πράγματι είσαι καθαρός,  να απαντήσεις και να "αποστομώσεις"  όσους γράφουν και αναφέρονται σε τέτοια ερωτήματα;; Μας κάνει πράγματι εντύπωση!
.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: