Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΑΡΤΙΑ!

Δυστυχώς, ούτε και σήμερα κατά τη προγραμματισμένη έκτακτη Γ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ στο Ξενοδοχείο "ΑΜΑΛΙΑ",  επιτεύχθηκε η απαραίτητη απαρτία των 120 μελών του Ταμείου, για να ξεκινήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.  

Οι ευθύνες βαρύνουν απόλυτα, αυτούς που εδώ και μήνες απουσιάζουν από κάθε διαδικασία και από τις αρχαιρεσίες και το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά, είναι οι καθημερινές ανακοινώσεις λάσπης  και απαξίωσης των οργάνων και των μελών του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ.  

Ευθύνες όμως έχουν και οι ίδιοι οι συνάδελφοι, εν ενεργεία και στην αναμονή, που ούτε και σήμερα στη τόσο κρίσιμη συνέλευση, θέλησαν να συμμετάσχουν! 

Παρευρέθηκαν και υπέγραψαν  μόνο 28 (!) εν ενεργεία συνάδελφοι και 62 μόλις από τα μέλη που βρίσκονται στην αναμονή για το εφάπαξ και τα βοηθήματα!  Και μόνο από τους συναδέλφους στην αναμονή που είναι εκατοντάδες, να υπήρχε συμμετοχή,  θα είχε πραγματοποιηθεί η Γ.Σ.! 

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για τη δρομολόγηση των επόμενων εξελίξεων, με βάση το καταστατικό και την υπάρχουσα νομοθεσία. 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: