Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΑ!



Ολοι την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο Σύνταγμα!

Συλλαλητήριο - συναυλία για την υποδοχή της μεγάλης πορείας από την Πάτρα.



«Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των ανέργων». Το σύνθημα της μεγάλης πορείας από την Πάτρα στην Αθήνα βρίσκει από χτες το απόγευμα την άμεση αντανάκλασή του στην κατάσταση που επικρατεί στο εργασιακό πεδίο σ' όλη εκείνη την τεράστια έκταση από τα δυτικά των Μεγάρων έως τα ανατολικά της Ελευσίνας, όπου και κινούνται οι διαδηλωτές χτες και σήμερα, έχοντας διανύσει ήδη κοντά στα 180 χιλιόμετρα από τα 224 έως το κέντρο της Αθήνας. 


Αργά το απόγευμα, χτες έφτασαν στα Μέγαρα. Σήμερα συνεχίζουν στην καρδιά του Θριάσιου, για να φτάσουν το βράδυ στην Ελευσίνα, απ' όπου το πρωί της Κυριακής θα φτάσουν στις 11.30 στο Χαϊδάρι για να καταλήξουν το απόγευμα στο Σύνταγμα. Τις προηγούμενες δύο μέρες διήνυσαν την απόσταση Κόρινθος - Μέγαρα με διανυκτέρευση στους Αγ. Θεοδώρους.




Στο μεταξύ, εντείνονται οι προετοιμασίες συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων της Αττικής, για την επιτυχία του μεγάλου συλλαλητηρίου που θα γίνει την Κυριακή 10 Απρίλη, στις 6 μ.μ., στο Σύνταγμα, όπου θα τερματίσει η πορεία αγώνα κατά της ανεργίας από την Πάτρα.


Οι Λαϊκές Επιτροπές από τη Δυτική Αθήνα θα υποδεχτούν τους διαδηλωτές στις 11 το πρωί της Κυριακής στο Παλατάκι, στην εκδήλωση υποδοχής που οργανώνει ο δήμος Χαϊδαρίου, για να πορευτούν μαζί τους ως το Σύνταγμα.


Στο συλλαλητήριο καλούν τα Συνδικάτα Τροφίμων και Ποτών, Φαρμάκου, Μετάλλου, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Λιθογράφων, Πρακτορείων Τύπου, Χαρτεργατών, Οικοδόμων, Ηλεκτροτεχνιτών, Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Πειραιά, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Καθαριστριών Πειραιά, Λογιστών Ελεγκτών, Τουρισμού - Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Ταχυδρομείων - Ταχυμεταφορών, Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής, ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού, Χρηματοπιστωτικού, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος, Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: