Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΣΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ!


Mε τις ψήφους 153 βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ψηφίστηκε αργά χθες το βράδυ από την Ολομέλεια της Βουλής με ονομαστική ψηφοφορία το πολυνομοσχέδιο με τα εξοντωτικά μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. 

Κατά ψήφισαν 128 βουλευτές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και της «Χρυσής Αυγής» και «παρών» 18 βουλευτές. 

Επίσης, κατά, ψήφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μ. Κασσής και Θ. Παραστρατίδης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Γ. Μιχελογιαννάκης, Ν. Νικολόπουλος και Ν. Σταυρογιάννης. 

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ,  ψήφισαν «παρών», εκτός από τους Ο. Βουδούρη και Π. Μουτσινά, που ψήφισαν κατά. 

«Παρών» επίσης, ψήφισαν οι Γ. Κουτσούκος, Α. Γκερέκου, Θ. Παραστρατίδης και Μ. Μπόλαρης από το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Κασαπίδης από τη ΝΔ. 

Απείχε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης. Η έγκριση του νομοσχεδίου προϋπέθετε να ψηφιστεί από την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, οι οποίοι χτες ήταν 299, άρα ήθελε 150 ψήφους.

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση, εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκαν οι Α. Γκερέκου, Μ. Κασσής, Γ. Κουτσούκος, Θ. Παραστρατίδης, Κ. Σκανδαλίδης και Μ. Μπόλαρης και εκτός ΚΟ της ΝΔ ο Γ. Κασαπίδης.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: