Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ.



Μήνυμα συνέχισης και έντασης των αγώνων για την ικανοποίηση των άμεσων και ζωτικών αιτημάτων που αφορούν στην ίδια την επιβίωση της μικρομεσαίας αγροτιάς, για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων και για μια διαφορετική αγροτική ανάπτυξη στη χώρα μας υπέρ των συμφερόντων των μικρομεσαίων αγροτών, προς όφελος του λαού, θα στείλει το μεγάλο συλλαλητήριο για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 105ης επετείου του Κιλελέρ, που οργανώνει η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, σήμερα Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, μπροστά στο Μνημείο του Αγρότη, στον τόπο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων.


Ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς συνεχίζεται, καθώς, όπως υπογραμμίζει στο κάλεσμά της η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, «η αλλαγή της κυβερνητικής διαχείρισης δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα μειώθηκαν. Οξύνονται καθημερινά, μας οδηγούν σε αδιέξοδα, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στον αφανισμό. Καμιά επανάπαυση, καμιά αναμονή, γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση έφυγε, αλλά είναι εδώ η ΕΕ, οι τράπεζες, οι βιομήχανοι και οι έμποροι που μας έχουν χειροδέσει».



Μαζί με τους αγροτικούς συλλόγους για την επιτυχία του συλλαλητηρίου δραστηριοποιούνται εργατικά συνδικάτα, συνδικαλιστικές οργανώσεις ΕΒΕ και συνταξιούχων, σύλλογοι σπουδαστών - φοιτητών και γυναικών. Η συμμετοχή εργαζομένων κι άλλων λαϊκών στρωμάτων στο αγροτικό συλλαλητήριο έρχεται ν' αναδείξει την ανάγκη της λαϊκής συμμαχίας, η οποία μπορεί να δώσει μεγαλύτερη δύναμη, αποτελεσματικότητα και προοπτική στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: