Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΓΓΕΛΗ.......

Φως στα αίτια θανάτου του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες το πρωί σε αγροτική περιοχή κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σήμερα Δευτέρα.


Επί πέντε ώρες ο ιατροδικαστής, μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης και παρουσία εισαγγελέα, διενήργησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του 20χρονου, ο οποίος φορούσε τα ίδια ρούχα με την ημέρα της εξαφάνισης και κοντά του βρέθηκε ένα μαχαίρι.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροψία - νεκροτομή της σορού, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του 20χρονου.


Ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τις 8 το πρωί σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 6 Φλεβάρη. Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή είχε γίνει εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του σπουδαστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.


Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένα μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα από το πτώμα. Ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί εάν το μαχαίρι χρησιμοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα στο αριστερό χέρι και τα τραύματα εντοπίστηκαν στο δεξί χέρι. Οι οικείοι του επιβεβαιώνουν ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ήταν αριστερόχειρας.


Θρήνος στην τοπική κοινωνία των Αρμένων Ρεθύμνου, από την είδηση εντοπισμού του Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα. Στο χωριό, που είναι ο τόπος κατοικίας της οικογένειας του νεκρού φοιτητή, δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο επίλογος θα γραφόταν με τον πιο τραγικό τρόπο.


Οι συγγενείς ζητούν από τις αστυνομικές και ανακριτικές αρχές να φτάσουν το «μαχαίρι στο κόκκαλο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι που οδήγησαν στην εξαφάνιση του Βαγγέλη. «Περιμένουμε τα επίσημα πορίσματα και το τι θα αναφέρει και ο ιατροδικαστής, που από την πλευρά της έχει ορίσει η ίδια η οικογένεια», ανέφερε πρώτος ξάδερφος του 20χρονου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: