Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ


Η Γραμματεία της Σ.Ε της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, 

Χαιρετίζει και συγχαίρει όλα τα παιδιά των συναδέλφων της πρώην Γενικής τράπεζας και όλου του Ομίλου της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, που είδαν μαζί με τους γονείς τους, τους κόπους και τις αγωνίες μια ολόκληρης χρονιάς, να ευοδώνονται με την εισαγωγή τους στις σχολές των ανώτερων και ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που είχαν επιλέξει. 

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στα όνειρά τους!   Ολοι περιμένουμε από τη νέα γεννιά μέσα στις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε, παράλληλα με τη μελέτη και τα μαθήματα,  να συμμετέχουν και στους κοινωνικούς αγώνες  για τη βελτίωση της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στη πάταξη της ανεργίας, ώστε τα όνειρά τους να έχουν ευτυχή κατάληξη και να πάψουμε να είμαστε η πρώτη χώρα σε εξαγωγή νέων επιστημόνων!  

Συγχαίρουμε επίσης για τη προσπάθειά τους και όσα παιδιά δεν κατόρθωσαν νε πετύχουν για φέτος τους στόχους τους και τους λέμε να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίσουν με την ίδια αποφασιστικότητα και ορμή τη προσπάθειά τους για την επόμενη φορά. Η ζωή δεν σταματά σε μια πρόσκαιρη αποτυχία και οι επιτυχίες έρχονται πάντα μέσα από συνέπεια, μελέτη και αγώνα! 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: