Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ: "ΑΣΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ".....!

ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ  ..."ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ"  ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!


Εχουμε και λέμε λοιπόν:  Ανακοίνωση της περασμένης  Δευτέρας και μάλιστα με τον τίτλο του Συλλόγου (δια χειρός αρχηγού Καλόγηρου) κατά του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ:

" Η μόνη διέξοδος που έχουν είναι η παραίτησή τους, γιατί δεν έχουν την ικανότητα να βγάλουν σε πέρας το Ταμείο. Πάνω από όλα βάζουν το κόμμα τους . η πολιτική τους αυτή με την συμμετοχή των συνταξιούχων στο Δ.Σ. ΤΑΠΓΤΕ μας έφεραν στην σημερινή τραγική κατάσταση.
Επιτέλους τέλος. Δεν πάει άλλο."  (!!!)  (Τα θαυμαστικά δικά μας)

Πραγματικά και σύμφωνα με τις επανειλλημμένες  ανακοινώσεις -  προτροπές του αρχηγού Καλόγηρου, το Δ.Σ. του ΤΑΜΕΙΟΥ συνεδρίασε τη Δευτέρα και όντως παραιτήθηκαν 3 μέλη του Δ.Σ. με το σκεπτικό κλπ, που ανέφερε και η ανακοίνωση της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ    

ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ...ΦΟΡΤΩΜΑ!   Χθεσινή ανακοίνωση του αρχηγού Καλόγηρου, με τη γνωστή επωνυμία  του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ:   

"... Εκείνοι όμως την επόμενη μέρα πραγματοποίησαν από ότι πληροφορούμαστε έκτακτο Δ.Σ. και υπέβαλαν τις παραιτήσεις τρία μέλη του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά.
.......Γιατί δεν ενημερώνουν τους εργαζόμενους και να κυκλοφορήσουν τη ταυτόχρονη παραίτηση των τριών μελών για να διαπιστώσουμε τα ακριβή των παραιτήσεων;   (Σημείωση δική μας:  Ποιά άλλα αίτια θέλεις αρχηγέ Καλόγηρε, εκτός από αυτά που έχεις χιλιογράψει με τους καθημερινούς λίβελους;)
Και παρακάτω, ακόμη πιο ωραίο:  "...Μετά τις τελευταίες ενέργειές τους  και τη σοβαρή κατάσταση που βρίσκεται το Ταμείο θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του.... " !!!!!      

Καλά ρε αρχηγέ Καλόγηρε, πότε λες την αλήθεια;  Οταν καλούσες σε παραίτηση τη  Δευτέρα τα μέλη του Δ.Σ.  τότε ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;;;;  


Σήμερα που παραιτήθηκαν όπως ζήτησες, κινδυνεύει η λειτουργία του;;;  Μήπως πρέπει να πας να κοιταχτείς πουθενά;;

Δηλαδή αγαπητοί συνάδελφοι, αν δεν έχει πάθει παράκρουση ο αρχηγός, έχουμε πάθει εμείς!  Δεν παραιτούμαστε και κάνουμε τη δουλειά μας όπως λέει το καταστατικό,  ωρύεται ο αρχηγός και εξαπολύει κεραυνούς για ανικανότητα, ανευθυνότητα, παρανομία, ξεγέλασμα των συναδέλφων, και διατάσσει πάραυτα παραιτήσεις! 


Ακολουθούμε τις εντολές του, (Του Μεγάλου Αρχηγού), παραιτούμενοι και νάτος πάλι ο αρχηγός μαινόμενος να εξαπολύει μύδρους για το ...περίεργο των παραιτήσεων και για τους κινδύνους που περικύκλωσαν ...ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!  


ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΡΧΗΓΕ!  


ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΗ Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ: 


ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ, (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ!), ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ! 


Εκεί ψηλά στις πολεμίστρες σαν τον Γαλάτη Κακοφωνίξ του γνωστού Κόμικ. 


Σου φωνάζουμε εδώ και καιρό ότι οι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΡΜΑ ΠΛΕΟΝ!  Τίποτα εσύ, το βιολί σου, ακόμη και προχθές  με αυτή την απαράδεκτη ανακοίνωση κατά των μελών του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ.


Τώρα αρχηγέ, ήρθε η ώρα να σου πούμε κι εμείς, κατά τη προσφιλή σου έκφραση: 


ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ! 



ΕΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,  ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΟ  ΚΑΙ "ΛΙΓΟ" !  


Αφού βέβαια, φρόντισες εδώ και 4 χρόνια να το υποσκάπτεις και να εξαφανίζεσαι από τις αρχαιρεσίες!    



ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ!


ΕΛΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ! 



ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: 


Πολύ μας άρεσε αυτό του αρχηγού ότι "..εμείς δεν είμαστε θιασώτες του καπιταλισμού ούτε του νεοφιλελευθερισμού αλλά ούτε και του υπαρκτού σοσιαλισμού. Είμαστε υπηρέτες (sic) των συμφερόντων όλων των εργαζομένων.."!!! (τα θαυμαστικά δικά μας).


Μετά και από αυτό το "κτύπημα" μπορούμε όλοι να φωνάξουμε ενθυμούμενοι την αείμνηστη ΜΑΛΒΙΝΑ: 


ΟΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: