Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Δ.Σ., ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ!

Με αφορμή την απάντηση του προέδρου του ΣΥΓΤΕ,  στην επιστολή των 2 μελών του Δ.Σ. σδ, ΦΑΝΗ ΠΟΛΥΖΟΥ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, καθώς και του απερχόμενου μέλους σδ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΥ, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Από πότε σδ. πρόεδρε του ΣΥΓΤΕ, είναι αυτονόητο, ότι τυχόν παραίτηση από την υπηρεσία της τράπεζας, αυτόματα σημαίνει και παραίτηση κάποιου εκλεγμένου από το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ;   Αυτά είναι δικές σου σοφιστείες και μάλιστα της "κακιάς ώρας"! 

Τα συνδικαλιστικά όργανα, έχουν τη δική τους ανεξαρτησία και αυτοτέλεια και τους δικούς τους κανόνες λειτουργίας, ανεξάρτητα  από τις όποιες υπηρεσιακές και διοικητικές αλλαγές της τράπεζας. Εκτός κι αν αυτό, επιδιώκεις να το αλλάξεις!     

ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ είναι, ότι ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ στον ΣΥΓΤΕ, που έχεις ξεχάσει τι σημαίνει αυτό, παραβιάζοντας κατάφωρα το καταστατικό του Σωματείου, μπροστά μάλιστα στα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. 

Αυτή ήταν και η ουσία της επιστολής των μελών του Δ.Σ. στην οποία δεν απαντάς, "περί άλλων τυρβάζων",  για να κρύψεις ως φαίνεται τη γύμνια και την απουσία του ΣΥΓΤΕ από τις εξελίξεις, για την οποία έχεις ακέραιη τη ευθύνη!

Να συγκαλέσεις λοιπόν το Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, με όλα τα τρέχοντα θέματα και μέσα στο όργανο, ο συνάδελφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ, θα υποβάλλει τη παραίτησή του και θα αντικατασταθεί από τον συνάδελφο ΑΝΔΡΕΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ, που είναι ο δεύτερος κατά σειρά εκλογής, από το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ και όλα αυτά να καταγραφούν στα πρακτικά, όπως γίνεται μέχρι τώρα και που αποτελούν θεσμική λειτουργία των συνδικαλιστικών οργάνων.

Απλές κουβέντες για να μην επανερχόμαστε στα αυτονόητα!  Ολα τ' άλλα είναι ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ!
.                

Δεν υπάρχουν σχόλια: