Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ...!



Ανήμερα της 38ης επετείου του Πολυτεχνείου, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τη «μαυρίλα» ακόμα και σε επίπεδο συμβολισμών, η άρχουσα τάξη, με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αποφάσισε τούτη η χώρα να πορευτεί με μια κυβέρνηση που έχει για συγκολλητική της ουσία το ΛΑ.Ο.Σ, αυτό το φαιό, μισαλλόδοξο, ρατσιστικό δημιούργημα των ιδεολογικών απογόνων του Μεταξά, των βασανιστών της Μακρονήσου και των Απριλιανών.

Δεν υπάρχει μέγιστη απόδειξη για το ποιοι είναι οι «σωτήρες», δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για το τι είδους «εθνικής σωτηρίας» κυβέρνηση είναι αυτή του κ. Παπαδήμου, από την απόδειξη του ποιους επέλεξαν να μας κυβερνούν!






Μπροστά ο Λεπέν. Πίσω ο Βορίδης. Ο υπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) της κυβέρνησης Παπαδήμου!







Το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2002, ο πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στη συγκέντρωση του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου (σ.σ.: το κόμμα του Λεπέν) που πραγματοποιήθηκε για την επίσημη ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Ζαν Μαρί Λεπέν για την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.



Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:

«Πρώτον, δεν είμαι Εβραίος. Ας το πει αυτό και ο πρωθυπουργός. Δεύτερον, δεν είμαι κομμουνιστής. Ας το πει αυτό και ο κ. Καραμανλής. Τρίτον, δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Αυτό δεν μπορούν να το πουν πολλοί».
(Γ. Καρατζαφέρης, 28/5/2002)

Αυτός ο... αρρενωπός του σοβινισμού και του αντικομμουνισμού, είναι ο ίδιος που στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του 4 στελέχη της νεοναζιστικής «Χρυσή Αυγή».

Ο ίδιος που αμέσως μετά την ανακήρυξη Βορίδη σε «εκπρόσωπο» του Λεπέν στην Ελλάδα, προχώρησε σε συνένωση του κόμματός του με το κόμμα του Βορίδη.

Συγκεκριμένα, ο Καρατζαφέρης, στις 20/5/2005, δήλωσε στο συνέδριο του ακροδεξιού κόμματος «Ελληνικό Μέτωπο» του οποίου ηγείτο ο (πάλαι ποτέ ηγέτης της νεολαίας ΕΠΕΝ) και σημερινός υπουργός (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ) Μάκης Βορίδης:

«Θέλω κοινή πορεία με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και τον Μάκη Βορίδη (...). Σχηματικά θα το πω, αν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ είναι διμοιρία και ο ΛΑ.Ο.Σ. λόχος, τότε αυτό που θα δημιουργήσουμε μαζί θα είναι τάγμα. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε τους καλύτερους αξιωματικούς του ΛΑ.Ο.Σ. και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ».

Ολα έγιναν όπως είχαν περιγραφεί εις την άπταιστον... ταγματοδιάλεκτο του Καρατζαφέρη. Μαζί με τον Βορίδη ένωσαν τους λεπενικούς «αξιωματικούς» τους, τους χουντοειδείς «λόχους» και τις φασιστικές «διμοιρίες» τους και συνέστησαν το... «Τάγμα» τους!

Το «Τάγμα» τους από σήμερα αποτελεί, (με τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ), κομμάτι της κυβέρνησης του Παπαδήμου...!


ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: