Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ .........ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Στη σημερινή, (χθεσινή), συνάντηση των εκπροσώπων των τραπεζών με την ΟΤΟΕ, δεν προσήλθαν οι εκπρόσωποι της Εθνικής τράπεζας και ως εκ τούτου δεν υπήρχε η "νομότυπη εκπροσώπηση" των τραπεζών. ( 5 μεγαλύτερες τράπεζες, ή το 70% του αριθμού των εργαζομένων στο κλάδο). 

Οπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι των τραπεζών, το "εσωτερικό" αυτό πρόβλημα της Εθνικής θα λυθεί (!) μετά τις γιορτές και ζήτησαν ολιγοήμερη παράταση. Να υπενθυμίσουμε εδώ, ότι η Μετενέργεια λήγει στις 14 Μαϊου και οι εργαζόμενοι ουσιαστικά τελούν υπό την ομηρία των διαθέσεων των τραπεζιτών! 


Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ που συνεδρίασε αμέσως μετά, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να δεχθεί την ολιγοήμερη (;) αναμονή για τις "διαπραγματεύσεις", αφού τη θεωρεί εκ των πραγμάτων  απαραίτητη!

Ετσι, η πλειοψηφία της ΟΤΟΕ, (ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ), θα συναντηθεί με τους τραπεζίτες την άλλη βδομάδα χωρίς τελικά να κάνει τίποτα για την οργάνωση των εργαζομένων προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους! Είναι η ίδια πλειοψηφία που ύψωνε πριν λίγες μέρες αγωνιστικές κορόνες, αλλά έφτασε στο σημείο να δεχτεί να γίνει συνάντηση ακόμη και ανήμερα τη πρωτομαγιά!   
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: