Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ σ.κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!  ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ! 
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Δεν έχουμε άλλη επιλογή! Ή θα σκύψουμε το κεφάλι και θα δεχθούμε να δουλεύουμε μόνιμα με μισθούς εξαθλίωσης και χωρίς δικαιώματα με τον «μπαμπούλα» των απολύσεων και της ανεργίας για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων, ή θα μπούμε σε νέους αγώνες για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής!

Ούτε μια ώρα να μην τους χαριστούμε! Στόχος της κυβέρνησης του Μαύρου Μετώπου, είναι να περάσουν και νέα βάρβαρα μέτρα, να συρρικνωθούν παραπέρα οι μισθοί, οι συντάξεις, να ξεχαρβαλωθούν κι άλλο οι εργασιακές σχέσεις, να επιβληθούν νέοι φόροι. Να θυσιαστούν τα πάντα στο βωμό της ανταγωνιστικότητας των μονοπωλίων!

Στην απεργία της 1ης Δεκέμβρη, είμαστε αποφασισμένοι: Να απορρίψουμε το νέο προϋπολογισμό που σφαγιάζει τα λαϊκά στρώματα. Τα συνεχόμενα χαράτσια και τους νέους φόρους, τη κατακόρυφη μείωση των μισθών και των κοινωνικών δαπανών, το χτύπημα και τη σφαγή στα δικαιώματα, που συμπληρώνονται με νέες φοροαπαλλαγές και προνόμια για το κεφάλαιο. Για όλα αυτά η απάντησή μας πρέπει να είναι η οργάνωση του αγώνα παντού. Κίνημα ρήξης και ανατροπής της αντιλαϊκής πολιτικής!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

Μέσα σε αυτή τη κατάσταση και την ώρα μάλιστα που η εργοδοσία της Γενικής τράπεζας, ετοιμάζεται για τη τελική της επίθεση με μειώσεις 15% στους μισθούς, το προεδρείο του «Ενωτικού» και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, ασχολούνται με σεμινάρια(!)  για το τι είναι τα….spreads, το… PSI και το … haircut!!  Λες και δεν καταλαβαίνουν οι εργαζόμενοι που στοχεύουν όλα αυτά!  Ποτέ δεν φανταζόμαστε, ότι το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, θα προσπαθούσε να μεταφέρει – σαν κάτι το αναπόφευκτο - τη λογική και την ορολογία των μονοπωλίων μέσα τον εργασιακό χώρο!

 ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ, ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ!  Με τη καθολική συμμετοχή μας, να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση και στην απαράδεκτη τακτική του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΣΤΙΣ 11.00 π.μ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.   
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ   –   ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: