Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ: ΝΕΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!


Σήμερα (χθες) το μεσημέρι στις 13.30, δικαστικός επιμελητής παρέδωσε στα γραφεία του ΣΥΓΤΕ, εξώδικο της Διοίκησης της τράπεζας με το οποίο ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ των εργαζομένων στη Γενική τράπεζα, ΚΑΤΑ 15% !!

Με το ίδιο εξώδικο, η εργοδοσία ζητά συνάντηση με τον ΣΥΓΤΕ, τη Παρασκευή στις 11.00 το πρωί, προκειμένου να θέσει άμεσα το ζήτημα, μέσα από την έναρξη διαπραγματεύσεων!

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ την απαράδεκτη αυτή τακτική της εργοδοσίας, που θέλει όλους τους συναδέλφους στη τράπεζα, υποβαθμισμένους και ρημαγμένους ακόμη περισσότερο οικονομικά και θεσμικά, σε αγαστή συνεργασία με τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης και τα νέα αντεργατικά μέτρα!

Καταγγέλουμε και τη μέχρι σήμερα αδράνεια του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, που με την ..."εν υπνώσει"(!) στάση του όλο αυτό το διάστημα, παρά τις συνεχείς μας καταγγελίες, έδωσε το "πράσινο φώς" και αποθράσυνε την εργοδοσία!

Καλούμε το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, στη μεθαυριανή έκτακτη συνεδρίαση λίγο πριν τη συνάντηση, να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε αγωνιστικές αποφάσεις ενημέρωσης και κινητοποίησης των εργαζομένων, με στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: