Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ


ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Τα νέα μέτρα τρόικας, κυβέρνησης, πλουτοκρατίας, ΕΕ συνθλίβουν τους μισθούς σε όλα τα επίπεδα, τους εργαζόμενους όλων των κατηγοριών, ειδικευμένους, ανειδίκευτους, παλιούς, νέους, εργαζόμενους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, τους άνεργους και τους συνταξιούχους. Τα δίνουν όλα για το μεγάλο κεφάλαιο εξαθλιώνοντας το λαό.
Τα μέτρα τα έχουν συναποφασίσει τρόικα, κυβέρνηση, ΕΕ, μεγάλο κεφάλαιο, για λογαριασμό της πλουτοκρατίας και όσων τη δανείζουν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αφαιρεθεί σύμφωνα με επίσημα στοιχεία μόνο από τις ονομαστικές μειώσεις μισθών από τις τσέπες των εργαζομένων περίπου 9,2 δις ευρώ, χρήματα που κατευθύνθηκαν απευθείας στη γιγάντωση των κεφαλαίων της πλουτοκρατίας.

Η κόλαση δεν τελειώνει εδώ. Σε λίγους μήνες θα μας πουν πάλι, ότι η σωτηρία της χώρας επιβάλλει νέα μέτρα, ότι δε φτάνουν όσες θυσίες έγιναν μέχρι τώρα. Με τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας αύριο θα μας ζητήσουν και τις σάρκες μας. Είναι αδίστακτοι, πρέπει να τους σταματήσουμε, γιατί είναι βέβαιο, ότι δε θα σταματήσουν εδώ τη σφαγή!

Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης για όλους. Αν δεν παρεμποδιστούν τα μέτρα τώρα θα μας ρίξουν στον καιάδα. Δεν πρέπει να αφήσουμε να επιβάλλουν το νόμο τους στα εργοστάσια, στις επιχειρήσεις, στους κλάδους. Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, καλεί όλους τους εργαζόμενους, σε συσπείρωση γύρω από τις ταξικές δυνάμεις.  Να οργανωθούμε και να παλέψουμε σαν ένας άνθρωπος, για να μην καταργηθούν οι Συλλογικές Συμβάσεις!

Χρειάζονται αγώνες για να ματαιωθούν τα χειρότερα! Τίποτα δεν μας χαρίσθηκε μέχρι σήμερα! ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

Για την ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ  -  ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: